Wpis z mikrobloga

Stop! Proszę zatrzymać mirkowanie! Kontrola Mirków!

- czemu nie śpisz?
- za ile idziesz spać?
- nie masz jutro żadnych zajęć?
- co robisz oprócz mirkowania? Oglądasz yt? Słuchasz muzyki?

Proszę o poważne potraktowanie kontroli.
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lubie-sernik:
- nie śpię, bo wolę noc od dnia
- za jakieś 3-3,5 godziny
- posprzątać muszę trochę, ale planuję dopiero ok południa
- picie pepsi z lodem się liczy?, myślę sobie pograć trochę w Wiedźmina albo Kingdom come: deliverance
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: Dzisiaj byłem w hospicjum przy szpitalu, mój wuj, brat mojego ojca, rak trzustki, na morfinie. Całe życie chorował na stwardnienie rozsiane. Tego nie da się z głowy wyrzucić.
  • Odpowiedz
  • 2
@PorzeczkowySok też wolę noc od dnia ale ciężko tak funkcjonować trochę

O w Wiedźmina zagrać to dobry pomysł, ja musze dokończyć kampanie w Diablo IV ale utknąłem i ciężko przejść dalej przez co nie chce mi się grać (,)
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: ja neet to mogę, chociaż to mnie do niczego dobrego nie zaprowadzi xD

zawsze trudno mi włączyć grę
ale potem już jest super, kiedy ja jako spierdoks nie istnieję, tylko jestem potężnym przystojnym Geraltem ahh xD
i tak samo mam z Kingdom come, też utknąłem półtora roku temu na stresującej misji, ja spierdoks w grach też xD
chcę wrócić i kiedyś skończyć xD
  • Odpowiedz
@lubie-sernik

nie śpię, bo tu gdzie jestem jest teraz 8:54
idę spać za jakieś 16-18 godzin
mam pełno zajęć, między innymi leżenie wentylem do góry na plaży wysp Phi Phi
oprócz mirkowania to jadę na pace ciężarówki wraz z 30 innych turystów ( )
  • Odpowiedz
@lubie-sernik: - nie śpię od 23, bo mam z-----e spanie odkad 3 lata temu prace zaczalem w szpitalu - może teraz usnę - mam pracę na 7 -oglądałem youtube, po robocie oglądnę 3 sezon Reachera na Amazonie, później pogram w gierki na PC albo plejaku, i nie umiem k---a dać na telefonie enteru żeby to zjechalo tak ladnie jak wszyscy wyzej xd
  • Odpowiedz