#bron #strzelectwo #prezent Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
@turtledove: Dobry prezent to taki przy którym nie ma znaczenia czy otwarte czy zamknięte strzelnice, czy b--ń długa czy krótka. Musi być uniwersalny czyli zaproś koleżankę do trójkąta.
@turtledove: możesz mu wykupić jakiś karnet czy wejścia na tą strzelnicę (nie wiem czy karnety istnieją). Nie celowałbym w dokupywanie akcesoriów jeśli się na tym nie znasz i nie wiesz co będzie mu pasowało.
@turtledove: Jak nie ma - to słuchawki aktywne. MantisX. Zestaw do czyszczenia (RifleCX robi jakieś przemyślane zestawy). Futerał na b--ń -- jak nie ma.
Okularów broniarskich nie warto, bo się przepłaca.
#mecz Było mnóstwo świetnych napastników, ale często mieli 2-3 mocne sezony i odpadali ze stawki, a Lewus jak zaczął n-------ć w 2011 tak n------a do dziś, gość jest niemożliwy.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
ile hajsu ?
@turtledove okurary jakieś ma takie lepsiejsze ?
Jak nie ma - to słuchawki aktywne.
MantisX.
Zestaw do czyszczenia (RifleCX robi jakieś przemyślane zestawy).
Futerał na b--ń -- jak nie ma.
Okularów broniarskich nie warto, bo się przepłaca.
https://www.specshop.pl/product-pol-7825-ESS-Okulary-balistyczne-ICE-3LS-740-0019.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAwtu9BhC8ARIsAI9JHanA5LHg1ZUZrlNAlx7XtQKPWdAyVifnuYt5FqXmZQEqf7WRWeRm4N0aAsbqEALw_wcB
taki zestaw jest przełacony :D ?