Aktywne Wpisy

Karolaaa555 +9
Jak ja chyba zacznę płacić jakimś randomom żeby się ze mną kolegowali. Myślałam, że jak zdam tą maturę to będzie super, że będzie zero zmartwień. A teraz wsm tęsknię bo przynajmniej nie miałam czasu na myślenie i wymyślanie takich bzdur tylko focusowałam się na nauce. Jedynie co mi poprawia humor to granie w te durne gry przez które przesiedziałam lata na dupie i nabawiłam się fobii społecznej przez którą dostaję codziennie pytania

wfyokyga +78
Dobranoc
źródło: temp_file497302056630926366
Pobierz

Kuźwa, jak żenujące jest dodawanie takiego podpisu do maila.
Mam ajfona i wysyłam ci z niego maila biedaku. Podkreślam AJFONA! A ty co, nadal szajomi, dziadu?
#pracbaza #studbaza #iphone
@Catmmando: a cio to za dziwne znaczki, a po cio to? (✌ ゚ ∀ ゚)☞
"-- "
@Lolenson1888:
Kupiłem sobie jakiś czas temu iPhone'a i się dowiedziałem że to jest automatycznie dodawane do maila po wysłaniu kilkunastu xD. Ludzie po prostu nie wiedzą, że taka z-----a notatka jest automatycznie dodawana, bo kto normalny by przypuścił coś takiego?
@drogba90: nie do końca. To jest domyślny podpis, który można zmienić w ustawieniach aplikacji. Podobnie jak można wywalić logo redmi ze zdjęć - ale niektórzy tego nie robią. Część z lenistwa, część z niewiedzy, ale część aby pokazać, że mają coś lepszego.
--
Wysłane z Samsunga (ale iPhone'a też mam)
@Lolenson1888: Tak do 2017 powiedzmy, że to jeszcze faktycznie było snobistyczne, gdy tylko iPhony kosztowały sporo więcej niż inne flagowe telefony, ale później producenci pokroju Samsunga, a nawet Xiaomi w wersji Ultra, zaczęli wydawać telefony w startowych cenach po kilka tysięcy złotych. Inna sprawa, że minimalne wynagrodzenie wzrosło pewnie ze 150% w 8 lat.
Dodatkowa ciekawa sprawa - wówczas żeby kupić iPhona X w
W każdym razie chodzi o to, żeby odbiorca widział, że mail był klepany „na szybko” na telefonie i ew jego niechlujność to po prostu efekt „ograniczeń” sprzętu
Pewnie masz 7 antywirusów bo nie odhaczyłeś pola i automatycznie dodało (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Lolenson1888: w dzisiejszych czasach kiedy ceny szajomi zblizaja sie do ajfonów (np xiaomi 14 ultra) to niezbyt dobre porownanie xd