Aktywne Wpisy

ruskizydek +29
Dobrze, że zrobiłem screena
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja
No oczywiście mi usunęli
To jak to było z tym postem o wyroku, nie ma cenzury? xd
#eurowizja
źródło: temp_file7859157075956129745
Pobierz
wfyokyga +15
Życzę wam paraliżu sennego bo to fajne przeżycie. Najlepszy horror i ty jesteś w głównej roli, do tego za darmo!
źródło: temp_file4391508354216479972
Pobierz

Kuźwa, jak żenujące jest dodawanie takiego podpisu do maila.
Mam ajfona i wysyłam ci z niego maila biedaku. Podkreślam AJFONA! A ty co, nadal szajomi, dziadu?
#pracbaza #studbaza #iphone
No to tym bardziej, pokazuje że wysyłający maila nie ogarnia ustawień telefonu
@slawek887: Ja tam wywalone mam na ten szajs xd
@Lolenson1888: Zesrałeś się jak wykopowe alkusy co się wybitnie triggerują jak ktoś im powie że regularne picie 4-paków to alkoholizm. Psychologiczne słowo klucz 'wyparcie'...
W ogóle, 2025 rok i ciągle ludzie uważają iphona za jakiś symbol statusu, jak na te ajfony już niemal wszystkich stać xD Zdrowy na umyśle dorosły człowiek ma kompletnie
źródło: tenor
Pobierz@jbc_putina:
Ja też teraz o tym pomyślałem by triggerować tych co mają i wiedzą że mam androida:)
@Lolenson1888:
zenujace jest tez dodawanie srednio jednego wpisu dziennie na mirko na wypoku... no ale wiadomo, dla ciebie to nie jest zenujace xD
@fervi: Tak masz wywalone, że piszesz na wykopie wysrywy o znacznikach statusu. Ja nie wiem z jakiego powodu i o co konkretnie masz ból d--y - ale jakiś ewidentnie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@peszek_leszek: A to jest juz pytanie do OP'a ja nim nie jestem.
Kiedyś też się dorobisz do normalnego telefonu, pozdrawiam cieplutko.
Wysłane z iPhone'a
Google i jego Pixele. 8 lat wsparcia.
@slawek887: No raczej ty masz ból tyłka xd Podałem tylko dane (co zresztą zostało potwierdzone oficjalnie przez Apple), że nie ma iMessenge na Androida, bo "biedaki" by kupowały Androida, a tak można ich