Wpis z mikrobloga

Wysłane z iPhone'a

Kuźwa, jak żenujące jest dodawanie takiego podpisu do maila.
Mam ajfona i wysyłam ci z niego maila biedaku. Podkreślam AJFONA! A ty co, nadal szajomi, dziadu?
#pracbaza #studbaza #iphone
  • 122
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

W realnym świecie ludzie mają to w dupie, to tacy jak Ty się bydlą (#pdk) i wymyślają podobne teorie

@slawek887: Ja tam wywalone mam na ten szajs xd

znam wielu uzytkownikow iphoniw i zaden nie mysli ze ma jakis produkt premium, to androidziarze sie sami nakrecaja i robia z tego kult
  • Odpowiedz
Mam ajfona i wysyłam ci z niego maila biedaku. Podkreślam AJFONA! A ty co, nadal szajomi, dziadu?

@Lolenson1888: Zesrałeś się jak wykopowe alkusy co się wybitnie triggerują jak ktoś im powie że regularne picie 4-paków to alkoholizm. Psychologiczne słowo klucz 'wyparcie'...

W ogóle, 2025 rok i ciągle ludzie uważają iphona za jakiś symbol statusu, jak na te ajfony już niemal wszystkich stać xD Zdrowy na umyśle dorosły człowiek ma kompletnie
eeehhh - >Mam ajfona i wysyłam ci z niego maila biedaku. Podkreślam AJFONA! A ty co, ...

źródło: tenor

Pobierz
  • Odpowiedz
@proszebardzo2 nie musze ich pytac bo sam mam iphona no i jest zajebisty i dopracowany. Owszem, ma swoje bolaczki jak kazdy telefon ale wskaz mi drugiego producenta ktory daje 6-7letnie wsparcie systemowe. No i umowmy sie, to apple wyznacza trendy. Obecne samungi do bolu przypominaja iphony zarowno z bryly sluchawki jak i softu. Oczywiscie pare lat temu hejtowane jak to apple wprowadzilo (np. kanciasta bryla) a dzis chwalone jako zajebisty design
  • Odpowiedz
ja mam androida ale specjalnie dopisuje "Wysłane z iPhona" na końcu maila żeby w dupie bolało

@jbc_putina:
Ja też teraz o tym pomyślałem by triggerować tych co mają i wiedzą że mam androida:)
  • Odpowiedz
Kuźwa, jak żenujące jest dodawanie takiego podpisu do maila.

@Lolenson1888:

zenujace jest tez dodawanie srednio jednego wpisu dziennie na mirko na wypoku... no ale wiadomo, dla ciebie to nie jest zenujace xD
  • Odpowiedz
Ja tam wywalone mam na ten szajs xd

@fervi: Tak masz wywalone, że piszesz na wykopie wysrywy o znacznikach statusu. Ja nie wiem z jakiego powodu i o co konkretnie masz ból d--y - ale jakiś ewidentnie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolenson1888 nikt, absolutnie nikt w dzisiejszych czasach nie jara się iPhonem. To jest taki sam telefon jak każdy inny. Współczesna percepcja marki apple jest pozostałością po przeszłości, gdzie naprawdę mało kogo było w Polsce stać żeby mieć te telefony, dzisiaj? Stać na nie praktycznie każdego pracującego.
  • Odpowiedz
@proszebardzo2 uzywanie iPhone'a i mowienie, ze jest zajebisty ma sens tylko wtedy, kiedy dana osoba posiada inne produkty Apple i dzialaja one w jednym srodowisku. Jesli ktos opowiada takie bzdury majac tylko telefon, w mojej opinii jest ignorantem. To kwestia przyzwyczajen. Sam posiadan ajfona (oraz inne sprzety jablka) i nie zamierzam zmieniac na inna marke, bo po latach uzytkowania jest on dla mnie intuicyjny, w przeciwienstwie do Androida, z ktorym czasami
  • Odpowiedz
Tak masz wywalone, że piszesz na wykopie wysrywy o znacznikach statusu. Ja nie wiem z jakiego powodu i o co konkretnie masz ból d--y - ale jakiś ewidentnie masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@slawek887: No raczej ty masz ból tyłka xd Podałem tylko dane (co zresztą zostało potwierdzone oficjalnie przez Apple), że nie ma iMessenge na Androida, bo "biedaki" by kupowały Androida, a tak można ich
  • Odpowiedz
@ZielonyRozpustnik dodatkowo apple nigdzie nie gwarantuje że będzie przez tyle lat wspierać iphony. Niektóre ubija szybciej a niektóre nie. Dodatkowo te aktualizacje co dostają iphony często po latach to najczęściej jakieś aktualizacje zabezpieczeń safari itd. czyli coś co w androidzie jest aktualizowane przez google play
  • Odpowiedz