Wpis z mikrobloga

@krumkichot będzie mniejszy ślad węglowy bo starzy będą mieli bliżej żeby dzieciaki do szkoły odwieźć. Niech żyje ekologia ( ͡º ͜ʖ͡º)

Dobrze że zdążyłem postawić dom uff ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@krumkichot właśnie ogarniam Geoportal i nie uwierzysz. Do najbliższej szkoły w linii prostej mam 3,4 km czyli d--a, domu bym nie postawił chyba że gminę bym ubłagał. Absurd goni absurd (°°

Najlepsze jest to że ja nawet dzieci nie mam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 139
chyba że gminę bym ubłagał.

@Afrobiker: ta ublagal ciekawe czym(σ ͜ʖσ), ciekawe co bedzie nastepnym warunkiem Wójt lub ktos z administracji panstwowej prawo pierwszej nocy za pozwolenie xDDDDD
  • Odpowiedz
@krumkichot w gminie można załatwić więcej niż myślisz. Ja np. mogę legalnie jeździć autem po lesie w granicach gminy bo załatwiłem to sobie u wójta a tylko kilka razy w roku podrzucam go z kumplami na polowanie które w zasadzie jest libacją w lesie bo już nie pamiętam kiedy ostatni raz coś ustrzelili, prędzej sami się wystrzelają niż zwierzynę upolują ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@krumkichot wójt to ogarniał bo to on potrzebował "terenowej taryfy" raz od czasu a jej nie miał. Ja bym takie pozwolenia pewnie do dzisiaj ogarniał a on przecież lokalna władza to załatwił papier i wpis do systemu w kilka dni. Na dzień dzisiejszy mogę jeździć po całym Podbeskidziu dojeżdżając do "łowisk" a tego terenu jest w uj ))[]
  • Odpowiedz