Wpis z mikrobloga

jaka to była masakra, ale udało się wszystko zdobyć xD Sama podstawka mocno średnia, dlc-ki trochę lepiej. Fajnie się strzela ale pistolet z tłumikiem wystarczy żeby przejść całość, innych broni używałem tylko jak mi się ammo do pistoletu kończyło #mafia3 #gry #steam
Matell - jaka to była masakra, ale udało się wszystko zdobyć xD Sama podstawka mocno ...

źródło: m3

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Matell: Wyjaśniając masakrę to mafia 3 ma zbugowane osiągnięcia i dla części z nich trzeba przejść grę w jednej sesji, bo po wyjściu z gry resetują się niektóre statystyki. Np. na raz trzeba zdobyć $500000, 300 killi, oszczędzić/zabić wszystkich bossów dzielnic etc. Na konsoli jeszcze można zrobić jakieś triki z usypianiem, ale na pc tak średnio, więc miałem sesje po kilkanaście h, żeby wszystko pozaliczać...
  • Odpowiedz
@Matell: gz, ja właśnie przed chwilą skończyłam ;) Dziś od 9 z przerwami na robienie śniadania i obiadu wbijałam zabijanie bossów, a jako ostatni do wbicia został mi mołotov. Mi to zajęło dwa razy tyle czasu co Tobie, bo grę wywalało w losowych momentach + miałam już podejście do tej gry w 2019.
bikx - @Matell: gz, ja właśnie przed chwilą skończyłam ;) Dziś od 9 z przerwami na ro...

źródło: obraz_2025-02-16_200617560

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@vulcanitu: w trakcie, pierwsze przejście to zawsze, żeby pograć i poznać fabułę, ale jak nie zaczęły mi osiągnięcia wpadać to wygooglowałem, że jakieś błędy są
@bikx mołotov najlepiej przy okazji przechodzenia (oczywiście w jednej sesji xD), bo pod koniec to raczej granatami rzucają.

• Odpowiedz
@Matell: ja robiłam u Baki, bo nie weszło nigdy w trakcie gry (pomimo tego, że się starałam xd). A kasę wbijałeś na zielsku, czy sposobem?
  • Odpowiedz