Wpis z mikrobloga

w czym problem?

Rozumiem że miałbyś pretensje do liberała że nie umawia się z gejami?

@Pan_krecik: W tym problem, że ci sami konserwatyści potem decydują o tym, co może, a czego nie może obywatel, tylko dlatego, że to nie godzi się z ich wyznaniem, które zresztą sami naginają "bo moja sytuacja jest specyficzna".

Jest to klasyczny przykład hipokryzji.
  • Odpowiedz
@jacek-jerczynski

@Pan_krecik: W tym problem, że ci sami konserwatyści potem decydują o tym, co może, a czego nie może obywatel, tylko dlatego, że to nie godzi się z ich wyznaniem, które zresztą sami naginają "bo moja sytuacja jest specyficzna".

KŁAMSTWO. Kiedy jakiś katolik czegoś ci zabronił?
Bo tak
  • Odpowiedz
Kiedy jakiś katolik czegoś ci zabronił?

@Pan_krecik: Obraza uczuć religijnych i zakaz aborcji. Są na to konkretne paragrafy polskim prawie.

Na te urojenia, które podałeś są zaś odpowiednie tabletki. Jeszcze dodaj, że lewactwo zabrania ci katować swoje dzieci, bo wprowadono nakaz "bezstresowego wychowania". To są tego typu odklejki.
  • Odpowiedz
@Pan_krecik: Podaje ci konkretny przykład art. 196 kodeksu karnego.

Jakby konserwatyści byli za wolnością słowa, to tego paragrafu by nie było. Od pewnego poziomu IQ takie rzeczy są zrozumiałe.

I tak zmarnowałem kilka minut na gadanie z politycznym trollem. Równie dobrze mógłbym pogadać z psem.
  • Odpowiedz
@badreligion66 wow, zgniłe moralnie lewactwo, próbujące uczuć innych ludzi moralności... Pomijając już fakt faktycznej wiary osób że zdjęcia i utożsamiania ich że chrześcijaństwem...
  • Odpowiedz