Wpis z mikrobloga

Jakie szanse że to gów** wejdzie? Dostałem w darowiznie mieszkanie w wielkiej płycie w 2024. Chciałem szprzedać i kupić sobie coś z kredytem wiekszego. Rozumiem że przez ten rząd nie sprzedam tego mieszkania przez 5 lat ? XDDD przecież to jest żałosne. Czy to wejdzie na 100%? #nieruchomosci
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HoroLive: bardzo prawdopodobne że wejdzie. Ktoś z Lewicy dzisiaj mówił, że nie wiedzieli o niczym a o nowym projekcie wiceminister z Lewicy dowiedział się z mediów. W jakimś artykule czytałem, że PL2050 też nie była informowana. Tusk nakazał zacząć ofensywę najpewniej. Osobiście obstawiam, że plan jest taki, że wrzucą to do Sejmu w ciągu 2 miesięcy. To sobie tam będzie leżało i jak będą w maju prezydenckie to będzie głosowanie
  • Odpowiedz
  • 0
@gregory180

Kolega nie umie w politykę... gdyby to miało działać tak, że jak koalicjant nie chce poprzeć to idę do opozycji która chce wsadzić za kratki (a przynajmniej udaje) to.... to takich rzeczy się po prostu nie glosuje żeby nie było kwasu.
  • Odpowiedz
@HoroLive:

Może, pytanie czy kupi, skoro z programem będzie mieć taniej-

@HoroLive: zaraz... chcesz powiedzieć że wprowadzenie programu spowoduje to że będziesz musiał obniżyć cenę? Czy to nie o to nam właśnie chodzi?
  • Odpowiedz
  • 0
@pp99: To po prostu nie sprzedam. To tak, ja mam obniżyć a inni mają sprzedać po wyższej? Widzisz w tym logike? XD Wiadomo że w mojej sytuacji nikt nie sprzeda, bo nie jest frajerem.
  • Odpowiedz
Widzisz w tym logike?

@HoroLive: logika wykopu jest taka, że jak obecni sprzedawcy walą ceny z kosmosu to łolaboga zdziercy janusze i gonić ich. A jak wykopek miałby cenę obniżyć o to nie, to nie tak.
Ale luz, też bym chciał sprzedać jak najdrożej a kupić jak najtaniej. Obojętnie co
  • Odpowiedz