Aktywne Wpisy

Tyrande +183
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +46
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

#programista15k
Oto jest pytanie
https://x.com/lcamtuf/status/1828446733463941281
ps. Jezus Maria! Jaki ja jestem biedny :(
akurat nie, ale jakbyś skończył jakąkolwiek polibudę i miałbyś znajomych, to zapewne też miałbyś takich którzy tam trafili i prędko też się ewakuowali, ciekawych rzeczy można się dowiedzieć
nie twierdzę, że Gynvael nie ma skilla bo ma, ale gugel tego nie potrzebował - ja z jego
@vZGLSjkzfn: Nie daje, bo w FAANGU to standard - możesz spróbować managerskiej ścieżki i szybko/łatwo w dowolnej chwili wrócić do bycia IC jak stwierdzisz, że jednak nie chcesz być managerem.
Ogólnie planowałem odejść i założyć własną firmę mniej więcej koło 2019-2020, ale.. pandemia (widziałem, że wyżej zastanawiacie się czemu mam na LI menedżer→pracownik - bo mnie long covid dopadł i nie miałem energii na management). Stwierdziłem, że to trochę słaby czas na odejście, więc postanowiłem zostać do lepszych czasów. Pod koniec 2022 znowu zacząłem o tym myśleć, a w styczniu 2023