@katopa: ten koles jest grifterem i opowiadaczem bajek. Zajumal takze kilka mln dolarow od inwestorow na pierwsza iteracje gumroada ktora sfailowala ;)
@katopa: te modele się wysrywają przy pisaniu kodu na dowolnym frameworku w wersji 3.0, bo uczone były na frameworku na wersji 1.0, który jest dziurawy
@kab_anos: To są zmienne i metody z kodu i dokumentacji Microsoftu( ͡°͜ʖ͡°) X++ jest językiem implementacyjnym w Dynamics 365 Finance and Operations. Tak, microsoft nie ogarnia AI dla ich własnych technologii. Nie żeby hinduski support ogarniał
@katopa bzdura. Żaden z ogólnodostępnych modeli nie potrafił na tych samych danych napisać mi poprawnie, po kolei, wybranych 5 prostych algorytmów. Z czym do ludzi.
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pasjonat15k
źródło: image
Pobierzsraken pierdaken
prierwsza fakturka mu przyjdzie za przerobione tokeny to wróci do tańszych rozwiązań ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XanderPLXE: Bo "nie widzi całego kontekstu. Było trzeba mu dać dostęp do wszystkiego"
Aby potem mógł u konkurencji to samo wdrożyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)