Aktywne Wpisy

vieniasn +39
jakie macie swoje małe marzenie
hanma +238
Ceny w Polskich kawiarniach i restauracjach to jest hit. Podwojne espresso za 15-20 zl. Kogos ostro p------o, to jest 15g kawy i 50ml wody. Jedzenie tez ma juz ogromne ceny jak za to co oferuje. Odechciewa sie jesc na miescie, nie dlatego ze nie stac, tylko dlatego ze czlowiek czuje sie j----y jak frajer na kazdym kroku #gastronomia #polska #jedzenie #napwiki

#tesla
W warszawie masz już oba modele do salonie. Możesz sobie iść zobaczyć i porównać. Różnice pomiędzy startym i nowym modelem 3 były dość duże.
@dmde: może i łatwiej, ale przynajmniej z 60% wartości stracisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/tesla-model-3-samochod-bardzo-zadbany-ID6G7ROk.html
@majk3l: z ciekawości, co uważasz, że się stanie z wartością aut na rynku wtórnym, W MOMENCIE w którym Tesla da możliwość właścicielom aut włączania ich aut do floty robotaxi, w czasie w którym normalnie stały by na parkingu, by zamiast tego jeździły i generowały dochód?
Potraktuj to jako EKSPERYMENT MYŚLOWY. Nie pisz
@majk3l: mam świadomość utraty wartości ale nie bardzo się tym przejmuję, auto ma być dla żony która kręci się w koło komina, do tego mam pv na starych warunkach i zmontowałem sobie 10kw. Auto brałbym na firmę to stara
@anonimowy_programista: okey Oski.
Najpierw niech może wypuszczą tego zapowiadanego od 100 lat roadstera. Wrócił już z odchłani kosmosu?