Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJak przesunięcie ludzi żyjąc na koszt podatnika na wolny rynek gdzie będą produkować coś albo świadczyć usługi jest niby zły?
Kwestia tylko tego czy im się to uda.
@szach-perski: dlatego się dziwie w czym problem.
Oby (。◕‿‿◕。)
źródło: image
Pobierz@harrame: prawactwo klaszcze za każdym razem, że eurokołchoz to orwell - tymczasem Trump BANUJE gdzie się da NAUKOWE BADANIA które potwierdzają globalne ocieplenie. Jak to nie jest wprowadzanie orwellowskiej cenzury to ja nie wiem co tych debili przekona, chyba już nic. XD
Aż mi się przypomniało jak pewien pedolibek z wykopu okazał się być urzędasem. Prawaki w mgnieniu oka zmieniły narrację z "urzędasy to nieroby, zwolnić ich" na "urzędnik to bardzo ważne i odpowiedzialne stanowisko, bez nich państwo by nie istniało" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szach-perski: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i mają najwyższy poziom ubóstwa w ostatniej dekadzie, nie ma co wspaniale sobie poradził xD No ale głupie prawactwo będzie klaskać uszami bo inflacja spadła - uwaga, krótka lekcja z ekonomii. Jak nie masz na jedzenie i musisz łapać szczury na ulicy to nie wydajesz kasy na
PS potrzebna automatyzacja, co z tego że można złożyć L4 poprzez internet jak ja jako pracodawca muszę wysłać i tak potwierdzenie w formie papierowej
źródło: the-elon-youth-v0-ptuer7soc1he1
Pobierz