prawactwo tak bardzo narzekalo na jakies fikcyjne scenariusze z sorosem i jego oligarchiczna wladza, ze wychodowali sobie wlasnego i jeszcze mu przyklaskuja XDDD
@enforcer zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak będzie katastrofa to powód, żeby tego nie powtarzać w Europie. Jak będzie lepiej to eurokraci będą w panice. Poczekajmy 2-3 lata.
@kam966: w polsce nawet się tak nie da, trzeba mieć powód żeby kogoś wyrzucić z UOP ew likwidacja stanowiska pracy. Myślę że nic się nie stanie, stopień marnotrastwa i upadlania człowieka w polskich urzędach jest poza wszelkimi granicami więc zakładając że w ameryce jest tak samo to można spokojnie 3/4 wywalić i nikt nie poczuje różnicy, a jeśli poczuje to na lepsze
@enforcer: jak się im uda obciąć biurokracje to przecież dobrze. Dokładnie o to chodzi, żeby była jak najbardziej efektywna. Jak przesunięcie ludzi żyjąc na koszt podatnika na wolny rynek gdzie będą produkować coś albo świadczyć usługi jest niby zły? Kwestia tylko tego czy im się to uda.
prawactwo tak bardzo narzekalo na jakies fikcyjne scenariusze
@harrame: prawactwo klaszcze za każdym razem, że eurokołchoz to orwell - tymczasem Trump BANUJE gdzie się da NAUKOWE BADANIA które potwierdzają globalne ocieplenie. Jak to nie jest wprowadzanie orwellowskiej cenzury to ja nie wiem co tych debili przekona, chyba już nic. XD
zakładając że w ameryce jest tak samo to można spokojnie 3/4 wywalić i nikt nie poczuje różnicy, a jeśli poczuje to na lepsze
Aż mi się przypomniało jak pewien pedolibek z wykopu okazał się być urzędasem. Prawaki w mgnieniu oka zmieniły narrację z "urzędasy to nieroby, zwolnić ich" na "urzędnik to bardzo ważne i odpowiedzialne stanowisko, bez nich państwo by nie istniało" ( ͡°͜ʖ͡°)
zmiany muszą być ostre jeśli gospodarka ma być na pierwszym miejscu. Europa też powinna dostać plaskacza, a nasi to już całkiem w ryj. Przykład Argentyny pokazuje że rola państwa powinna być jak najmniejsza
@enforcer o prezydencie Argentyny lewactwo gadało to samo zanim jeszcze zaczął pracę , że Argentyna upadnie!!! Po owocach ich poznamy ;)
No i mają najwyższy poziom ubóstwa w ostatniej dekadzie, nie ma co wspaniale sobie poradził xD No ale głupie prawactwo będzie klaskać uszami bo inflacja spadła - uwaga, krótka lekcja z ekonomii. Jak nie masz na jedzenie i musisz łapać szczury na ulicy to nie wydajesz kasy na
@Ogau: będzie będzie, fikcyjne projekty które nigdy nie dochodzą do celu , wynajmowanie biurowców od kolegów żeby tych urzędasów posadzić za najniższą aby wyciągać kasę na projekty które nigdy nie powstają. Każdy minister coś nowego wymyśla a jak z tym dowożeniem do celu to każdy wie.
PS potrzebna automatyzacja, co z tego że można złożyć L4 poprzez internet jak ja jako pracodawca muszę wysłać i tak potwierdzenie w formie papierowej
Co uważacie na temat kobiet, które mają wytatuowane motyle na ciele? Z komentarzy wynika, że takie dziewczyny mają po prostu wysoki przebieg #tatuaze #motyle #kobiety #redpill #blackpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzJak przesunięcie ludzi żyjąc na koszt podatnika na wolny rynek gdzie będą produkować coś albo świadczyć usługi jest niby zły?
Kwestia tylko tego czy im się to uda.
@szach-perski: dlatego się dziwie w czym problem.
Oby (。◕‿‿◕。)
źródło: image
Pobierz@harrame: prawactwo klaszcze za każdym razem, że eurokołchoz to orwell - tymczasem Trump BANUJE gdzie się da NAUKOWE BADANIA które potwierdzają globalne ocieplenie. Jak to nie jest wprowadzanie orwellowskiej cenzury to ja nie wiem co tych debili przekona, chyba już nic. XD
Aż mi się przypomniało jak pewien pedolibek z wykopu okazał się być urzędasem. Prawaki w mgnieniu oka zmieniły narrację z "urzędasy to nieroby, zwolnić ich" na "urzędnik to bardzo ważne i odpowiedzialne stanowisko, bez nich państwo by nie istniało" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szach-perski: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i mają najwyższy poziom ubóstwa w ostatniej dekadzie, nie ma co wspaniale sobie poradził xD No ale głupie prawactwo będzie klaskać uszami bo inflacja spadła - uwaga, krótka lekcja z ekonomii. Jak nie masz na jedzenie i musisz łapać szczury na ulicy to nie wydajesz kasy na
PS potrzebna automatyzacja, co z tego że można złożyć L4 poprzez internet jak ja jako pracodawca muszę wysłać i tak potwierdzenie w formie papierowej
źródło: the-elon-youth-v0-ptuer7soc1he1
Pobierz