Aktywne Wpisy

Medokin99 +710
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
wscieklykabanos +567

źródło: temp_file200447398771560838
PobierzTo tak jak bezstresowe wychowanie. Dzieci które są lane pasem wcale nie są grzeczniejsze. A jak są dorosłe, to same leją swoje dzieci. Na szczęście były prowadzone
@VZee: potem tacy ludzie mają prawa wyborcze
@BenAli: Dawno temu ktoś sobie wymyślił, że jakieś tam słowo go obraża i do dziś ciągnie się to w wielu językach. Rozumiem, też wspieram! xD
@mk321: taaa, właśnie tak kończą ludzie którzy chcieli w głupi sposób błysnąć przed klasa i się popisać XD przeklinanie serious business ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mk321 Ale właśnie nie widzisz jak nisko upadły oczekiwania, skoro najpłytsze z możliwych wulgarne nawiązanie do tematu jest akceptowane, bo jest oznaką jakiegoś tam potencjalnego i szczątkowego zrozumienia tematu? Choc tak naprawdę uwazam, ze wcale