Aktywne Wpisy

thorgoth +220
Pierwsza była celniczka. To był ciepły początek września, rok 1997. Pogoda wciąż była letnia.
Miała pyzatą twarz, czterdzieści lat, urodę cioci Grażynki. Nie wyglądała na trudny cel, raczej na łatwą ofiarę. Do tego wracała z imprezy nietrzeźwa. Ale łatwym celem nie była. Trenowała triathlon, judo, była aktywna fizycznie. Do tego nie była maleńką kobietą, miała 177cm i postawną figurę. Napastnik zaatakował Jolantę - bo tak miała na imię celniczka - nad ranem na
Miała pyzatą twarz, czterdzieści lat, urodę cioci Grażynki. Nie wyglądała na trudny cel, raczej na łatwą ofiarę. Do tego wracała z imprezy nietrzeźwa. Ale łatwym celem nie była. Trenowała triathlon, judo, była aktywna fizycznie. Do tego nie była maleńką kobietą, miała 177cm i postawną figurę. Napastnik zaatakował Jolantę - bo tak miała na imię celniczka - nad ranem na

źródło: Gk0cNjPXoAAbZ_n
Pobierz
saintie +10
d--a taka duza, ze jej szkoda nie wypinac

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file200447398771560838
PobierzMoże za to należała mu się uwaga? Ale spójrzmy prawdzie w oczy i postawmy się na miejscu tego młodego człowieka. To dorośli dali mu taki materiał źródłowy do czytania. To dorośli pierwsi zniżyli się do tak niskiego poziomu. Dziecko tylko się tego nauczyło i robi to
Powyżej tylko widać jak boomerzy się zesrali, a potem narzekanie że nauczyciele nie mają podejścia do dzieci albo że nie mogą pojąć dzisiejszego pokolenia
Może dzieciaki widzą hipokryzję dorosłych i w końcu nie boją się o tym mówić
@mk321 @ruskizydek Bez urazy Panowie, ale głupszych rzeczy dawno nie czytałem. Nie powinno się pozwalać na wulgaryzację języka u dzieci. A obniżanie wymagań, żeby się cieszyć,
@swinkapl mogę potwierdzić, są wpisywane ʕ•ᴥ•ʔ
powiem tak: sam rzucałem w podbazie podobnymi tekstami, kląłem jak szewc, słuchałem edi800, huty99.. ale czułbym się w c--j nieswojo gdyby rodzice mi na to pozwalali, śmiali się z tych tekstów razem ze mną, usprawiedliwiali by mnie przed nauczycielem i pocieszali że uwaga jest z d--y i żebym się nie przejmował. Znałem kilku takich oskarków, których rodzice też nigdy nie dorośli- tryb "kolegi" zamiast rodzica. Słuchali
Model szkoły austriackiej widzę nadal chwalony, mimo że nie przynosi takich efektów jak inne (choćby najprostsze szkoły Montessori). Bo nie jest do tego, żeby były efekty, tylko właśnie do wpajania dyscypliny. Obecnie jednak nie potrzebujemy zdyscyplinowanego wojska, a kreatywnego społeczeństwa z indywidualizmem.
A potem dla beki wezwał rodziców, dyrektor dla beki zwolni go dyscyplinarnie, dla beki zostanie bezdomnym, a na koniec umrze dla beki. Ale beka, no nie?
Jeśli @BenAli oburza się, że dziecko wulgarnie zażartowało (bo na pewno nie "głupio zażartowało", bo trzeba było wykazać się jakąś inteligencją do takiej żartu), to co powiedziałby na temat nauczyciela, który
I nie - ten komentarz nie jest oznaką jakiejś inteligencji. Jakie macie standardy, że takie coś uznajecie za jakąś wartość intelektualną? To nawet nie był dowód na zrozumienie tekstu nawet na minimalnym poziomie.