Aktywne Wpisy
Robol +319
Najbardziej w tej ODDOLNEJ inicjatywie lubię to, że łatwogang streamuje ze skromnej ODDOLNEJ mikrokawalerki 30m na skromnej ODDOLNEJ dzielnicy Warszawy, Pradze, a jego mamą jest ODDOLNA księgowa niszowej i oddolnej firmy deweloperskiej. Sam łatwogang wcześniej nikomu nieznany ledwo wiązał koniec z końcem ODDOLNIE i pro publico bono pomagając takim ODDOLNYM muzykom jak Quebo czy Roxi. Na jego streamie pojawiają się ODDOLNI celebryci, szczególnie ci, którzy się skompromitowali reklamowaniem ODDOLNEJ giełdy kryptowalut #

_mucha +95

Co za inba to ja nawet nie.
W firmie, w której pracuję organizowane jest spotkanie integracyjne, wynajęta sala, stół szwedzki, wodzirej, no brakuje jedynie cyrkowca.
Przychodzi mail od kadr, że każdy ma przyjść. Jestem osobą stroniącą od ludzi i powiedziałem, że nie przyjdę to zaraz zaczęto wciskać, że tak nie mogę, że przecież jestem częścią zespołu, że jesteśmy jak rodzina itd.
No to odpowiedziałem, że przyjdę, zapakuję swój talerzyk do opakowań i wyjdę.
No i poleciały na mnie joby, że tylko bym brał, a nic nie dawał od siebie, że jak tak mogę, że mogłem sobie darować takiego chamskiego zachowania.
Chyba czas szukać innej pracy.
#pracbaza #zalesie #januszex
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
No, ale często bywa tak, że trują dupę żeby przyleźć. Czasem warto zagryźć zęby, bo to mniejszy koszt, niż później się użerać z tłumaczeniami
Wywalą go tak czy inaczej, najpierw urobią ckliwą historyjką jak to jest częścią rodziny a potem dadzą kopa w dupę bez oglądania przy pierwszej lepszej okazji, w takim razie po co się oszukiwać że jesteście jakąś rodziną czy innym tworem, w rodzinie jest się na złe i dobre, a tutaj to zwykłe interesy, napisz mi w jakiej rodzinie stosuje się nękanie aż do powalenia psychicznego i usunięcia
napisz mi
Typowe, nie masz co powiedzieć bo nie masz argumentów to usuń wacka, samo ucięcie wacka nie zrobi z faceta kobiety pewnie nawet o tym nie wiesz, tak jak ty nigdy nie dowiesz się jak to jest być facetem pracującym w Polsce, ale na siłę próbujesz wciskać swoje doświadczenie jako kobiety facetowi, żyj sobie dalej w swojej bańce.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: