@4x80 nie mam pojęcia właśnie. Może ty mi powiesz, czemu amerykański alt right i zachodnioeuropejska nowa prawica się zaczęły w ostatnich czasach bezpośrednio odwoływać do nazistowskiej symboliki?
nie mam pojęcia właśnie. Może ty mi powiesz, czemu amerykański alt right i zachodnioeuropejska nowa prawica się zaczęły w ostatnich czasach bezpośrednio odwoływać do nazistowskiej symboliki?
@eaxata: Sam nie wiem dlaczego każde podniesienie ręki powyżej kutasa zaraz jest nazistowskim gestem ale może to dlatego, że lewica nie ma jaj i stąd to poruszenie? Jednak szkoda, że nie masz nic do powiedzenia w prostej sprawie co ją wcześniej poruszyłem bo mam
@1dajkon1: Zawsze taka była. Chrześcijaństwo, konserwatyzm, nawet rasizm to nie są ich szczere poglądy. Po prostu część populacji chce wejść na głowę reszcie, wszystko inne to kostium.
Dlaczego prawica na zachodzie odchodzi od Boga i chrześcijańskich wartości, a się spuszcza nad Hitlerem, skoro Hitler to była lewacka k---a?
@eaxata: Przecież na Zachodzie nie masz partii prawicowych a te co są tak nazywane to dlatego, że różnią się od lewicowych kanonów, a oni innych określeń nie znają (młodzi) lub to celowa od dziesiątek lat akcja by ich odczłowieczyć do czego bardziej się przychylam. Podobnie jak przypisywanie Polakom nazizmu
źródło: Bez tytułu
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@eaxata: Sam nie wiem dlaczego każde podniesienie ręki powyżej kutasa zaraz jest nazistowskim gestem ale może to dlatego, że lewica nie ma jaj i stąd to poruszenie? Jednak szkoda, że nie masz nic do powiedzenia w prostej sprawie co ją wcześniej poruszyłem bo mam
Komentarz usunięty przez moderatora
@eaxata: Przecież na Zachodzie nie masz partii prawicowych a te co są tak nazywane to dlatego, że różnią się od lewicowych kanonów, a oni innych określeń nie znają (młodzi) lub to celowa od dziesiątek lat akcja by ich odczłowieczyć do czego bardziej się przychylam. Podobnie jak przypisywanie Polakom nazizmu