Wpis z mikrobloga

• 15
@4x80 nie mam pojęcia właśnie. Może ty mi powiesz, czemu amerykański alt right i zachodnioeuropejska nowa prawica się zaczęły w ostatnich czasach bezpośrednio odwoływać do nazistowskiej symboliki?
  • Odpowiedz
nie mam pojęcia właśnie. Może ty mi powiesz, czemu amerykański alt right i zachodnioeuropejska nowa prawica się zaczęły w ostatnich czasach bezpośrednio odwoływać do nazistowskiej symboliki?

@eaxata: Sam nie wiem dlaczego każde podniesienie ręki powyżej kutasa zaraz jest nazistowskim gestem ale może to dlatego, że lewica nie ma jaj i stąd to poruszenie? Jednak szkoda, że nie masz nic do powiedzenia w prostej sprawie co ją wcześniej poruszyłem bo mam
  • Odpowiedz
Dlaczego prawica na zachodzie odchodzi od Boga i chrześcijańskich wartości, a się spuszcza nad Hitlerem, skoro Hitler to była lewacka k---a?

@eaxata: Przecież na Zachodzie nie masz partii prawicowych a te co są tak nazywane to dlatego, że różnią się od lewicowych kanonów, a oni innych określeń nie znają (młodzi) lub to celowa od dziesiątek lat akcja by ich odczłowieczyć do czego bardziej się przychylam. Podobnie jak przypisywanie Polakom nazizmu
  • Odpowiedz
@1dajkon1: Ale się lewakom udało nazywanie ich jednego z najwybitniejszych lewicowców prawakiem. Ludziom można wmówić wszystko.
  • Odpowiedz