Aktywne Wpisy
Kojaan +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
testuser +20
#zalesie #oswiadczenie #takaprawda #wakacje
Przypominam: wakacje na południu europy > (guano) > długo, długo nic > wakacje nad Bałtykiem
Standardowo, przy okazji świąt, siadam z kobietą i zaczynamy planować wakacje - rok temu było "po jej", czyli samolot, all-in, kursowanie między basenem a plażą, drinki z palemką, lenistwo - ja sobie nadrobiłem kilka książek, bo opalać się nie mogę, żona za to opalona za dwoje i
Przypominam: wakacje na południu europy > (guano) > długo, długo nic > wakacje nad Bałtykiem
Standardowo, przy okazji świąt, siadam z kobietą i zaczynamy planować wakacje - rok temu było "po jej", czyli samolot, all-in, kursowanie między basenem a plażą, drinki z palemką, lenistwo - ja sobie nadrobiłem kilka książek, bo opalać się nie mogę, żona za to opalona za dwoje i

https://lichess1.org/game/export/gif/black/4ILTHGZQ.gif?theme=maple&piece=cburnett
Dawno nie miałem, że z przeciwnikiem 2100+ udało się 2 hetmany zrobić
źródło: 4ILTHGZQ
PobierzWidze, że moje warianty zaczynasz grać:-) Bardzo czesto w moich partiach mam taka pozycje czarnymi
Ja w drugim ruchu gram 2...Sc6 własnie po to, żeby na 3.c3 grac od razu 3...d5 wtedy pole e6 jest wolne i goniec trafia na g4 od razu.
Ale to taki niuans debiutowy.
Oczywiści nic za darmo, Musze się meczyć z zawodnikami którzy graja 3.Gb5