Aktywne Wpisy

peanut_whu +453
Z okazji zbliżającego się dnia chłopa(ka) #rozdajo dowolnego ręcznie szytego portfela lub cardholdera z mojego hobbystycznego skórzanego sklepiku. Dwa skrajne z tego zdjęcia nie zostały jeszcze dodane na sklep, ale można je wybrać. Zrobię je również w innych kolorach :)
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
Wystarczy dać plusik i zostawić komentarz. W środę na koniec dnia wybiorę zwycięzcę.
A gdybyście szuka(ły)li prezentu dla niebieskiego albo po prostu czegoś dla siebie, to dla mirków i mirabelek składających
źródło: rozdajo
Pobierz
Czy faceci powinni sikać na siedząco? A wy sikacie jak?
źródło: images (2)
Pobierz

![Miliardy z dywidend wypływają z Polski. Oto gdzie trafiają pieniądze [MAPA]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/22814584b3bef39cce83bfd321ce7de5a810390cbd039664253832247e50f3c3,q80.jpg)

Wczorajszy bieg na bieżni (badania wydolnościowe) i dzisiejsze bydle rogate. O badaniach szczegółowo rozpiszę się jak dostanę ich opracowanie. Po wstępnej analizie wyników na miejscu - tuż po badaniach, wiem że jest fchuy dobrze! Pułap tlenowy stonks, próg tlenowy stonks, próg beztlenowy stonks. Wszystko stonks! ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dzisiejsze bydle rogate: 3,2km BS + 6x(4 minuty BT z przerwą 3 minuty w truchcie) + 1,6km BS
Powtórzenia BT weszły odpowiednio: 3:18/km, 3:19/km, 3:20/km, 3:25/km, 3:22/km - co daje średnie tempo 3:21/km. Trening w pełni kontrolowany, zero kryzysów. RPE 6/10.
Ogólnie czuję bardzo mocny progres, praca nad pułapem tlenowym oddaje - po takim treningu nie odczuwam wcale zmęczenia. Za tydzień start w biegu urodzinowym Gdyni gdzie powalczę o 35:XX na dystansie 10km.
Dzisiejszy trening wykonałem w prawilnym obuwiu bożym, Adizero Adios Pro 3, które złowiła dla mnie ukochana @enteropeptydaza 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ w przepięknej cenie 630zł na sklepiebiegacza xd Chyba były mi pisane, bo do kupienia był tylko mój rozmiar w jednym egzemplarzu. Ależ ten but niesie! Na początku brakowało mi stabilności w krokach ale po paru minutach biegu stopy ogarnęły jak w nich biec i można było się odpalić. Docelowo będę z nich korzystał tylko na startach, trening w nich zrobiłem w drodze wyjątku żeby je przetestować przed startem za tydzień.
FAJNIE. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#sztafeta #bieganie #biegajzwykopem
Skrypt | Statystyki
źródło: bydlaq
Pobierzźródło: adiospromachen
Pobierzźródło: wykresy
Pobierzźródło: lapy
PobierzTrzymajcie się i miłego ❤️
@scorp02: gdzie się takie badania robi?
@janusz-lece ja robiłem w 4sport lab. https://4sportlab.pl/
Na FB pod swoim profilem ogłaszają daty badań w poszczególnych miastach - jeździ po całej Polsce i można się zapisywać.
Koszt 400 zł, będę miał wyznaczony pułap tlenowy, strefy tętna, progi tlenowe beztlenowe, tętno maksymalne + zalecenia treningowe aby dalej progresować
bardzo ładnie
tak trzymać
Bt - bieg tempowy, czyli bieg na dłuższych odcinkach na konkretnym, zadanym tempie. W tym przypadku były to 4 minuty biegu ciągłego na tempie 3:23/km