Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

Dzwonić pisać bo zaraz zabraknie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_4989
PobierzA jeśli chodzi o komentarz to wiadomo, że za drugie 50 k człowiek się wybuduje przecież.
@Darth_Gohan:
Albo bo wykupili je hurtowo spekulanci, co widać wyżej.
@fraciu: Nie no jasne. Na każdym osiedlu z PRL-u nie brakuje miejsc :) Proszę Cię.
We Wrocławiu jest kilka osiedli z PRL-u, gdzie jak nie masz pilota do szlabanu na który zapisy byly 5 lat
@fraciu: We Wrocławiu generalnie jest problem z infrastrukturą i tyle. Nikt nie przemyślał pewnych kwestii. Dodaj do tego brak komunikacji zbiorowej i jest jak jest.
Dlatego się poodzielali szlabanami. Tylko dalej są miejsca gdzie za szlabanami miejsc brakuje. Mimo wszystko normy za PRLu na ilość miejsc parkingowych były niewielkie. Jak jeszcze wpadnie jeden z drugim radny osiedlowy i stwierdzi,
Dla mnie idiotyzm