Wpis z mikrobloga

@Lujdziarski: patostreamy to akurat zajebista sprawa. fenomen socjologiczny, psychologiczny, nawet artystyczny. mozna sie tyle dowiedzieć, tyle nauczyć. tyle zjawisk do zaobserwowania. jakbym studiowala psychologie to byloby moje glowne zainteresowanie - mozna zbadać publikę, czemu to oglądają, czemu to takie dla nich zajmujące, można też zbadać same obiekty - czemu daniel jest taki a nie inny? jak to sie przeklada na wysiwetlenia i widzów? czemu tyle strimerów poszło w kąt, a
  • Odpowiedz
@visas: Ludzie lubią oglądać głupszych od siebie, wydaje im się wtedy, że są geniuszami. Przecież popularność "świata wg kiepskich" nie wzięła się z niczego. Zresztą Grabowski często mówił o tym kto to ogląda
  • Odpowiedz
@visas: Ale dorobileś p-----e uszy, chłopie. Debile oglądają meneli i jeszcze większych od siebie debili, a ten p------i o jakiejś psychologii i artyźmie, litości ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@visas: jaki k---a fenomen. Wyjdź z domu i przyjrzyj się z bezpiecznej odległości zachowaniom lokalnych meneli i sebkow (przyszłych/może nawet aktualnych meneli). To zjawisko istnieje od dawna, tylko teraz niestety weszło do internetu (no może nie akurat teraz, bo już trochę tu jedynie się zakorzeniło), a jedyny fenomen w tym wszystkim, to że zrobiono z tego biznes i styl życia.
  • Odpowiedz
jakbym studiowala psychologie to byloby moje glowne zainteresowanie - mozna zbadać publikę, czemu to oglądają, czemu to takie dla nich zajmujące,

@visas: myślę że osoby które oglądają pato z pasją mają odmienny punkt widzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@visas: Brzmi jakj copium dla osób, które nie chcą się przyznać, że oglądają to dla dymów i spełnienia prostej potrzeby by widzieć innych, którzy mają gorzej niż Ty.
  • Odpowiedz