Aktywne Wpisy

Ana77 +80
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +12
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
Mirasy, jakie #gpu teraz się kupuje? RTXy już w sprzedaży, AMD odwaliło coś z datą premiery xD Ceny za bardzo się nie zmieniły. Granie w 1440p głównie. CP, CS2, chciałbym w gta 6 pograć jak wyjdzie xD Często raczej nie gram.
ryzen 7600, 32gb ddr5, msi pro B650M-A wifi, lexar 2tb, liquid freezer 240.
@kurazjajami jak najkorzystniejsze cenowo.
Wiele wskazuje na to, że będą to...
RTXy 4000 super,
AMD 7800-7900xt jeśli nie jesteś team-green
Tak serio to z tańszych to może zotac trinity, był dość ciepły ale nie taki głośny. Ciekawy był gainward phoenix gs, ewentualnie z droższych tuf. Gaming od gigabyte niestety był dość głośny.