Wpis z mikrobloga

#famemma
Czemu zgłaszacie masowo fragment, gdzie Binowski życzy śmierci Najmanowi?
- władza się zmieniła, dzięki Elonowi Muskowi jest wolność w internecie i można mówić wszystko.
- jeśli lewactwo wróci i zgłoszenia podziałają, freaki spadną z rowerka to będziecie płakać, że nie ma co oglądać.

Jakich w końcu dymów chcecie?
Nie potrafię zrozumieć logiki wykopowej. Chyba potrzebujemy tylko monologów jak się wywróciło po pijaku.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@przegro_pisarz: ja ich nie zgłaszam, już raz pisałam sama że o co chodzi im z tym zgłaszaniem a potem płacz że nic w necie nie mam. To samo było z patostreamami sami oglądali i dotowali patologie a potem wykańczali ich poprzez masowe zgłoszenia, listy do mediów itd i był też płacz. Wykopki to dzieci z fas i daunem także cykl jest ciągle powtarzany z uporem maniaka
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: A ja w chuju mam takie freaki. Praktycznie 90% to stypa i sportowe waleczki. Raz na rok zdarzy się jakiś poddymiarski content. Teraz to rozrywka dla oskarków i sebiksów a nie fanów dymów i patologii.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: jak ten fragment to strigerował nawet mnie co nie mam żadnych traum, k---a jak ktoś miał w rodzinie jakieś takie kłótnie to współczuję jak tego słuchał. To już za grube, zwykły psychol z tego Bińkowskiego, nie dziwne, że ma zakaz zbliżania się do żony. Co innego jakby to było śmieszne, ale to jest żałosne i chore
  • Odpowiedz
Czemu zgłaszacie masowo fragment, gdzie Binowski życzy śmierci Najmanowi?

@przegro_pisarz: Co prawda nic nie zgłaszałem (a przynajmniej jeszcze), ale nie dziwię się wcale ludziom jeśli to robią ponieważ to już jest upadek na samo dno i niżej się nie da. Bo to co oni robią to jest sk$syństw0 zwykłe biorą upadłego wykolejonego człowieka który może i był kiedyś sportowcem, ale dziś jest bezdomnym chorym psychicznie menelem który ma na koncie
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz już ci tłumaczę wykopowa logikę. Tutaj 95% jest upośledzona umysłowo i wydaje im się, że jak będą zgłaszać fame za dymy to to kompletnie nie wpłynie na to jakie galę będzie tworzyć prime czy kiedyś clout. Bo to nie tak, że politycy zakażą wszystkich dymów. Według tych idiotów politycy zakażą dymić tylko tym, których oni nie lubią a reszcie będą jeszcze dopłacać.
Ale kiedyś skończą 15 lat, opanują sztukę czytania
  • Odpowiedz