Aktywne Wpisy

Ana77 +80
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

plastikowemorze +12
W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać
Czemu zgłaszacie masowo fragment, gdzie Binowski życzy śmierci Najmanowi?
- władza się zmieniła, dzięki Elonowi Muskowi jest wolność w internecie i można mówić wszystko.
- jeśli lewactwo wróci i zgłoszenia podziałają, freaki spadną z rowerka to będziecie płakać, że nie ma co oglądać.
Jakich w końcu dymów chcecie?
Nie potrafię zrozumieć logiki wykopowej. Chyba potrzebujemy tylko monologów jak się wywróciło po pijaku.
Komentarz usunięty przez autora
@przegro_pisarz: popieram
@przegro_pisarz: xD
@przegro_pisarz: Co prawda nic nie zgłaszałem (a przynajmniej jeszcze), ale nie dziwię się wcale ludziom jeśli to robią ponieważ to już jest upadek na samo dno i niżej się nie da. Bo to co oni robią to jest sk$syństw0 zwykłe biorą upadłego wykolejonego człowieka który może i był kiedyś sportowcem, ale dziś jest bezdomnym chorym psychicznie menelem który ma na koncie
Upadek jest jak ktoś umrze... Albo się zesra w gacie.
Ale kiedyś skończą 15 lat, opanują sztukę czytania