Aktywne Wpisy
#igrzyskabebzonow v5 zapisy startuja wlasnie teraz
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez
a same igrzyska za tydzien dokadnie, czyli w poniedzialek wielkanocny
osoby chcace wystartowac musza wpisac sie w tym wpisie i napisac "rozumiem i akceptuje regulamin"
bez

Krupier +26
Z cyklu znaleziska z działki - kawałek torów gładszych. #pdk Cienżki. Z dziurkom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin
Po co? Tego już chyba się nie dowiem. Może się kiedyś przyda. W każdym bądź razie taką mam nadzieję bynajmniej.
#ogrodnictwo #dzialka #rod #szczecin

źródło: 1000036846
Pobierz
Zaczynam podejrzewać że jestem debilem. Mam problemy z nauką, pamięcią i koncentracją, wydaje mi się że pomimo tego że nigdy nie przykładałem się do nauki to było mi łatwiej coś zapamiętać/ zrozumieć. Teraz mam problem nauczyć się kilku zdań na pamięć. Czy można jakoś się zbadać czy wszystko jest ze mna w porządku? Mam 30 lat i w miarę dobrą prace ale chciałem zrobić sobie studia zaocznie żeby otworzyć przed sobą nowe możliwości a aktualnie to dla mnie męczarnia i niczego się nie nauczyłem. Nawet jak poświęce na coś dwa tygodnie i uda mi sie nauczyć na zaliczenie to po kilku dniach nic nie pamietam.
#nauka #zdrowie #pytanie #pytaniedoeksperta #problem #naukajezykow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: tak, nazywa się to test inteligencji