Aktywne Wpisy

kankosek +102
Hej Mirki,
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt
7 czerwca mój dobry kolega stracił w wypadku swoją ukochaną żonę – miała tylko 42 lata. Stała w korku na trasie S7, gdy młody 25 letni kierowca z pełnym impetem uderzył w tył auta - dziewczyna zmarła na miejscu. Zostawiła po sobie dwie małe córeczki, a cały świat tej rodziny runął w jednej chwili. Wszyscy są w rozsypce, a na niego spadło dosłownie wszystko – opieka nad dziewczynkami, codzienne życie, kredyt

źródło: temp_file569080663657776577
Pobierz
alkoholik000 +473

źródło: temp_file4763415324065276377
Pobierz
Od wielu lat funkcjonuje takie powiedzenie:
"Hasła są jak majtki: nie pożyczaj."
Nowa funkcja w Chrome:
"Udostępniaj hasła na telefonie"
Google czy wy jesteście normalni? Zamiast zachęcać do tego, żeby każdy miał swoje konta i swoje hasła, to wy promujecie współdzielenie kont i haseł, ułatwiacie to i jeszcze tworzycie do tego narzędzia?
źródło: 2025-01-28 19_32_22-Window
PobierzDzielenie się kontem to nigdy nie jest dobry pomysł. Wyobraź sobie sytuację, że szanowna małżonka właśnie szykuje się do rozwodu z tobą (bo koleżanka pokazała jej jakieś fejkowe zdjęcie, ona uwierzyła, a ty
Różowa potrzebuję do zalogowania chat gpt moje dane do maila na już.
Problem w tym że to jedno z 3 podobnych haseł które używam od chyba 20 lat i wszędzie ich używam.
Zrobiła problem o to że tyle lat jesteśmy razem a mam problem
A w innych usługach jeśli jest konto imienne i przewidziane, że to ma być na jedną osobę, a ty cebulisz i używasz jednego konta z kilkoma osobami, to taki sam odpowiednik jak używanie jednych gaci w rodzinne, bo nie stać was na kilka sztuk (osobne dla każdego). Popadasz w paranoję i
A umiesz czytać? Wkleję jeszcze raz co napisałem: