Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

Od wielu lat funkcjonuje takie powiedzenie:
"Hasła są jak majtki: nie pożyczaj."
Nowa funkcja w Chrome:
"Udostępniaj hasła na telefonie"
Google czy wy jesteście normalni? Zamiast zachęcać do tego, żeby każdy miał swoje konta i swoje hasła, to wy promujecie współdzielenie kont i haseł, ułatwiacie to i jeszcze tworzycie do tego narzędzia?
źródło: 2025-01-28 19_32_22-Window
PobierzDzielenie się kontem to nigdy nie jest dobry pomysł. Wyobraź sobie sytuację, że szanowna małżonka właśnie szykuje się do rozwodu z tobą (bo koleżanka pokazała jej jakieś fejkowe zdjęcie, ona uwierzyła, a ty
Różowa potrzebuję do zalogowania chat gpt moje dane do maila na już.
Problem w tym że to jedno z 3 podobnych haseł które używam od chyba 20 lat i wszędzie ich używam.
Zrobiła problem o to że tyle lat jesteśmy razem a mam problem
A w innych usługach jeśli jest konto imienne i przewidziane, że to ma być na jedną osobę, a ty cebulisz i używasz jednego konta z kilkoma osobami, to taki sam odpowiednik jak używanie jednych gaci w rodzinne, bo nie stać was na kilka sztuk (osobne dla każdego). Popadasz w paranoję i
A umiesz czytać? Wkleję jeszcze raz co napisałem: