Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +27
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego śniegu, komentarz z największą ilością plusów otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady są proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisać to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a następnie czekamy do północy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z największą ilością plusów.
Wysyłam dziś z dostawą w niedzielę.
źródło: kutas-honoru
Pobierz
siejeje +43
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#technologia
źródło: image
Pobierz"Jeśli zostałeś stworzony w azjatyckim zamordystanie, który wybił się wyłącznie na szpiegostwie przemysłowym i taniej sile roboczej, mrugnij dwa razy" xD
źródło: static-assets-upload10427787221995715418
Pobierzźródło: I4FjPZd5NPM4qFN7
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: zuz10450439_293472884165151_1964894076570346864_n
Pobierz@sopel87:
Tam siedzi farma małych chińczyków, którzy po prostu piszą odpowiedzi z klucza. Coś jak ten ruski robot który okazał się być przebranym ziomkiem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: image
Pobierz