Aktywne Wpisy
krashann +6
Witam mam pytanie hipotetyczne. Czy wybaczylibyscie żonie zdradę (jednorazową)? Czy raczej byłby to koniec związku? Macie jedno małe dziecko. Czy dla dobra dziecka warto wybaczyć i być dalej razem? Żona żałuje i drugi raz tego nie zrobi (załóżmy że to pewne). W związku materialne niczego jej nie brakowało, mąż dobrze zarabiał i angszował się w opiekę dziecka, nie było tak że wszystko było na jej głowie.
#zdrada #zwiazki
#zdrada #zwiazki

Kto wziął 102 koła pożyczki 13 listopada i zrobił 8 tysięcy netto (~13 brutto, podatek, 2100 odsetek (szybkie nadpłaty)) na Intel, AT&T i Orlenie w 100 dni na #czypokonampozyczke - no ja.
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy
Kto otworzył jeszcze "dorzut" #meczennicypkn nową pożyczką (#czypokonampozyczkev2 ?) na 91500 - bo tak było szybko w IKO - też ja.
Już zabezpieczone SL na +1,5k, to już mi (raczej) nie ucieknie.
Kto ma fajnych Rodziców, którzy

źródło: supcio
Pobierz
źródło: temp_file5841303169548724691
PobierzMam to szczęście, że pracuję w normalnej firmie i przełożeni widzą jak kto pracuje. Zarabiam 20% więcej niż palacze zatrudnieni na tym samym stanowisku, co ja.
Tymczasem my w korpo możesz wychodzić kiedy chcesz. Czy palisz czy nie palisz.
Plus dodatkowo akurat wyjście "na fajka" powoduje zacieśnianie więzi i np. jak kieras pali z mirkiem to mimo że ty z----------z to może zarzutować to że mirek kierasa szlugasem poczęstował, a ciebie to nawet nie widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)