<dziewczyna pyta anona o wzrost <no normalne pytanie, o co ci chodzi przegrywie <anon pyta dziewczynę o wagę <ale ty jesteś ten, no passive aggressive, uciakam nara xDDD
@Bunch: jak patrzę na te wasze czaty to mnie załamuje. Z tego krótkiego dialogu wyłania się jakiś kompleks gościa ewentualnie frustracja. To odpycha. Rozumiem panna ma jakiegoś fioła na punkcie wzrostu (jak większość zresztą), ale tu też widzę jakieś problemy.
@rafau16: @buczubuczu @jezusnarowerze: strzelam, że różowym nie chodziło o pytanie o wagę, ale o wiadomość o meczu i instagramie, która jest napisana w taki pretensjonalny i chamski sposób.
@szcz33pan co ty Szczepan p--------h, może jeszcze powinien jej kwiatka kupić, bo księżniczka raczyła mu odpisać xD sama zadała mu pytanie w pretensjonalnym tonie - ma się przed nią kajać?
@peterr767 poinformował ją, że nie będzie się przez jakiś czas odzywać - kulturka, zapytał o ig bez jakichś nacisków - kulturka. Where problem? Jak siedziałem na pinderze to w podobnym tonie pisałem, nie miałem problemu z tym żeby się z kimś spotkać czy dogadać (づ•﹏•)づ
@rafau16: gdzie kulturka Xd typiara normalnie mu podała wage a ten odpisuje ''ile -zapytalem'' albo ''ja wychodze a ty pochwal sie zwoim ig'', pisanie jak jakiś oburzony dzieciak, od razu by lecial blok na takiego typa
@zanka654: Jakim sposobie pisania? Nie użył emotikon? Nie napisał że przeprasza, że pyta o kg bo jemu nie wypada? Dlaczego jego ma nie urażać suche pytanie o wzrost, a różowe o kg jest niestosowne? To jak z tym równouprawnieniem?
@artiom143 przeczytaj ten screen jeszcze raz ze zrozumieniem. Nie widzę odpowiedzi przed ponownym pytaniem, on jakoś nie miał problemu by odpowiedzieć od razu po xDˣᴰ
@5KYN3T tu kompletnie nie chodzi o pytanie o kilogramy. Dziewczyna przecież też napisała, że nie z tym problemu. Ale gościu daje odczucia negatywnego nastawienia i uprzedmiotowienia 'wyjezdzam na mecz. jak wrócę możesz pochwalić się swoim IG'.
@zanka654: Ja to widzę tak że poczuł się uprzedmiotowiony pytaniem o wzrost (może przewrażliwiony) i pojechał obcesowym tonem. Tym niestety okazał słabość, bo już na tak słabym etapie poznawania zaczyna się mścić.
<no normalne pytanie, o co ci chodzi przegrywie
<anon pyta dziewczynę o wagę
<ale ty jesteś ten, no passive aggressive, uciakam nara
xDDD
A ty nic nie warty :(
Ale gościu daje odczucia negatywnego nastawienia i uprzedmiotowienia 'wyjezdzam na mecz. jak wrócę możesz pochwalić się swoim IG'.