Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#it #android #aplikacja #revanced #vanced
Czy usunięcie reklam z aplikacji wymaga zaawansowanej wiedzy technicznej? Chodzi mi o stworzenie czegoś w stylu youtube vanced/revanced w przypadku aplikacji yanosik. Czy po oglądnięciu kilku poradników z tworzenia, działania aplikacji na android będę w stanie to zrobić (z pomocą ChatuGPT)?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#it #android #aplikacja #revanced #vanced 
Cz...

źródło: obraz

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomSz a to ona zwieksza liczbe smierci?, no patrz a mnie wiele razy ostrzegła przed zatrzymanym pojazdem na jezdni, pracach drogowych, wypadku, innych niebezpieczeństwach... Yonosik to nie tylko policja... Ale zeby to wiedziec trzeba troszkę jezdzic a nie kręcić się wkoło komina :)
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: tak, na pewno używasz głównie żeby być na bieżąco z pracami drogowymi ;) głupio racjonalizować można kompletnie wszystko. A rzeczywistość wygląda tak, że jakby aplikacja nie pomagała w łamaniu prawa to nikt by jej nie zainstalował.
  • Odpowiedz
@TomSz malo wiesz, bo pewnie malo jezdzisz. Tak, info o np wypadku z wyprzedzeniem 1 kilometra jest istotne na ekspresach, autostradach.... Do radarów nie musze jej instalować bo fabrycze navi w aucie o nich mnie informuje... Tak samo o odcinkowych.. ale ¯_(ツ)_/¯ jak to łykopki, w nogach śpią ale duzo krzyczą :)
  • Odpowiedz
@xyz_xyz: "ludzie wcale nie używają yanosika głównie żeby unikać radarów i policji", nie wiem czy coś głupszego w tym roku usłyszę.
  • Odpowiedz
@TomSz ja sie wypowiadam we własnym imieniu, "ludzie" to Twoja interpretacja

nie wiem czy coś głupszego w tym roku usłyszę.

Poczytaj swoje komenty ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
tak, na pewno używasz głównie żeby być na bieżąco z pracami drogowymi ;)

@TomSz: Nawet patrząc po ilości zgłoszeń, to kontroli drogowych jest mniej niż innych zgłoszeń.
Nawet wykaszanie poboczy autostrady/ekspresówki jako prace drogowe ludzie zaznaczają, włączenie z aktualizacją (przesuwanie punktu z czasem przez kolejnych użytkowników).

O gałęziach, "zgubach" na drodze zaznaczonych jako "zagrożenie"
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
aktywny-mentor-38: zależy jak są osadzone, niektóre programy pobierały reklamy z osobnego serwera i wystarczyło zablokować IP, więc zaczyna się od sprawdzenia wysyłanych danych czymś jak WireShark, wtedy widać co się dzieje. Najlepiej zainstalować apkę na emulatorze na kompie. Może być jednak wszystko zaszyfrowane i jeden serwer, to wtedy się nie da.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz