Wpis z mikrobloga

Siema wszystkim słuchaczom pana RogalaDDL po dłuższej przerwie uznałem że wróce trochę do tematu, słyszałem że strona hardcorekrokodajl.pl była fake zrobiona by napchać komuś kabzę a już wygasła, słyszałem że rogal siedział po zakładach TPS kiwał że nie, nie zwracałem uwagi na daty, jeżeli chodź jeden reddot jest od rogala zwłaszcza pierwsze sprzed 6 lat to nie wywnioskuje człowiek z nich dużo poza z tego co pamiętam cytatami z książek, mówieniem że mu się już nie chce tego robić i końcowo spisem książek które rogal miał rzekomo wtedy podawać do zrozumienia świata (analizowane wszystkie reddoty klatka po klatce ale brak czasu na przeczytanie książek z nich) w bodajże drugim było odwołanie gry i uznanie zakończonej, jeśli to wszystko był fejk to zapraszam do potwierdzenia i jeśli ktoś posiada informacje czy coś się ma dziać w tym kierunku to zapraszam do wypowiedzi, a na koniec, gwiazdko ma gwiazdko ma gwiazdko maaa kto nam cię rogalu ze sceny zabrał (a tak serio to przy aktualnych sezonowcach i robieniu nut pod tiktoka (którego sam nigdy nie miałem mając aktualnie18 lat) mu się nie dziwię że zawinął) #rogalddl #hardcorekrokodajl
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@LUCKYLUCK661: po szybkim rozeznaniu jednak nie wygasła są dwa źródłowe do YT do oglądaj jest poranek kojota drugi do słuchania jest prywatny więc nie można go odpalić, na gorszym połączeniu coś zaczęło ładować po czym znów wyskoczył prywatny a wayback machine nic nie zarejestrował więc raczej ślepa uliczka, szukając dalej uznałem że wejdę na FB i okazuje się że na oficjalnym profilu rogala po kliknięciu kup stronę przekierowuje na właśnie
  • Odpowiedz
jeżeli chodź jeden reddot jest od rogala zwłaszcza pierwsze sprzed 6 lat to nie wywnioskuje człowiek z nich dużo poza z tego co pamiętam cytatami z książek, mówieniem że mu się już nie chce tego robić i końcowo spisem książek które rogal miał rzekomo wtedy podawać do zrozumienia świata (analizowane wszystkie reddoty klatka po klatce ale brak czasu na przeczytanie książek z nich)

@LUCKYLUCK661: to przesłuchał jeszcze raz bo tam
  • Odpowiedz
@LUCKYLUCK661: to że z reddotow nie da się za dużo wywnioskować to moim zdaniem totalna krótkowzroczność. Moim zdaniem reddoty są skierowane do osób które znają większą część twórczośc i chcą się pobawić w łączenie kropek.

Polecam zwrócić w drugim reddocie na uderzenie w AAAwarie, mam wrażenie że rogal bardzo mocno się po przejezdza po dawnych kompanach. Pozdro 44L
  • Odpowiedz