Cześć mam pytanie w sumie tylko do różowych pasków. Jak to jest z tym Waszym okresem?
@mirko_anonim: Co prawda nie jestem różową, ale myślę iż moja odpowiedź może tutaj coś wnieść. Wiadomo, że to jak dana kobieta tudzież jednostka przechodzi okres jest indywidualne bardzo mocno, natomiast o ile nie jest ona w takim wieku, że ten okres dopiero zaczęła dostawać i ma nieregularny to raczej po prostu stosuje to jako
@mirko_anonim: a to różnie, ale może się to tak objawiać. Ogólnie objawów jest pewnie kilkaset różnych i co kobieta to inaczej. Da się to trochę wyregulować, odpowiednia dieta i ćwiczenia, ale trzeba chcieć i być konsekwentnym
@mirko_anonim regularność cyklu to bardzo indywidualna sprawa, która w dużej mierze zależy od hormonów i stresu. Więc jeśli Twoja różowa ma jakieś problemy hormonalne to mogą być duże rozjazdy. Natomiast jeśli nie inicjuje spotkań w innym terminie (jak już jest w lepszej formie) to może być coś na rzeczy.
energiczny-kronikarz-15: Czekaj, czy ty właśnie odkryłeś, że okres jest "ruchomy"? Cykl menstruacyjny trwa średnio 28 dni, miesiąc ma 30-31 dni, to oczywiste, że okres będzie się przesuwał. Policz sobie, od pierwszego dnia jej okresu dodaj 28 dni i masz datę następnego okresu, zrób tak kilka razy, po kilku miesiącach okres jej wypadnie zupełnie kiedy indziej niż jak był na początku, w okolicach pierwszych dni miesiąca, po czym znowu się przesunie na
@mirko_anonim: Co prawda nie jestem różową, ale myślę iż moja odpowiedź może tutaj coś wnieść. Wiadomo, że to jak dana kobieta tudzież jednostka przechodzi okres jest indywidualne bardzo mocno, natomiast o ile nie jest ona w takim wieku, że ten okres dopiero zaczęła dostawać i ma nieregularny to raczej po prostu stosuje to jako
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Linnior88
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰