Aktywne Wpisy

yam_yeti +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ibleedforyou +276
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Przede wszystkich będą przynajmniej mogły mieć taki problem. No bez in vitro by ich w ogóle nie było.
PS podłoże niepłodności może być wielorakie i nie da się tego określić
@mentari: @WiesniakzPowolania: ja tez sie nie znam ale jeden z was sie myli ( ͡º ͜ʖ͡º)
Znacznie mniej, właśnie dlatego że program działa tak krótko i na początku skorzystali z niego wszyscy którzy potrzebowali go od lat. Tak samo jak tłok na otwarciu sklepu nie oznacza że tak będzie zawsze.
@pilkarskiswir: Przeciez napisałem, ze nie ma badań i to bardziej moje podejrzenia niz stan faktyczny ¯\(ツ)/¯
@srgs: Kiedyś widziałem podsumowanie tej całej naprotechnologii. Poszło fhuj kasy i chyba dwa urodzenia były. Ale nie potrafię teraz tego znaleźć
@Klimbert: ale wiesz, że zabieg invitro nie daje 100% pewności zajścia w ciąże?
Większe zaniepokojenie budzić chyba ilosc cesarskich ciec, przy porodzie. W sensie że cecha taka jak np zbyt mała miednica będzie przekazywana dalej.
Osoby które decydują się na in vitro maja problem zdrowotny ale komórki
Oczywiście same urodzenia będą dopiero w przyszłym roku. Zobaczymy ile doniosą. Oby jak najwięcej (z każdych względów)
@WiesniakzPowolania: Myślę że głównie rozbija się o późne rodzicielstwo w którego przypadku ciężko zajść naturalnie. Ta sama kobieta w wieku lat 20 może mieć dzieci, a w wieku lat 50 jest bezpłodna, gdzieś pomiędzy przebiega stopniowy spadek płodności i to właśnie adresuje program invitro (z limitem
@Lonate: nie tylko środowiskowe. Coraz późniejszy wiek starania się o dziecko też ma na to przeogromny wpływ
Tak.
Tu