Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +15
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +684
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze

źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz
Na szczęście miałem dobrego hydraulika i elektryka więc wiem że tutaj się martwić nie muszę że mi się dom spali albo zaleje go gowno z kanalizacji bo c-----o zrobili ale k---a reszta to masakra, wykonczeniowke mi tak s---------i że 5 razy przyjeżdżali plytki przyklejać na nowo bo
Co to ma wspólnego xD Myślisz, że potomkowie polskich oficerów zajmowaliby się murowaniem
no i jeden peszel co miał mi iść pod kabel HDMI między pokojami jest podlany betonem z wylewki, bo nie było dobrze uszczelnione na łączeniu, ale to trudno już przeżyje
tak to reszta elegancko
Oglądasz ludzi którzy chwalą się swoją robotą, budowlańcy w UK to najgorszy sort partaczy, tam nawet się zdarzały mieszkania które miały położone panele bezpośrednio na ziemi, bez żadnej podłogi, wylewki, niczego xD
XDD
Jakbym nie budował domu, to może bym się dał wciągać w takie wymyślone głupoty.
@Operator_imadla: Ale to jest normalne. Lepiej mieć za dużo niż za mało. Dopiero byś się wkurzał.
A co do reszty doświadczeń to też wiem o czym mówisz. Chociaż jak teraz patrzę to
@Operator_imadla: zwariowałeś :D
Mowimy o SSO?
@wafel14: "ja chce zaplaty, ty nie, ja sie musze przyzwyczaić" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jak by mi tak powiedział, to bym zaplacil 50% a reszte po poprawieniu fuszerek
Druga sprawa, że prawie zawsze pierwszy lepszy nieznajomy typ czy ekipa znaleziony
popatrz sobie na takie jasło, miasto które miało to szczęście że najpierw r-------i je niemcy, a jak oni sobie poszli, to przyszli ruscy i dobili co się nie schowało
teraz jest to istny skansen nawet na tle podkarpacia, nic się tu nie dzieje, każdy stąd s-------a czym dalej i nawet takie metropolie jak jedlicze im odjeżdżają cywilizacyjnie
@Operator_imadla: jak ich dobierałeś? Po opiniach z Google, po cenie, z polecenia, pierwszych lepszych?
Moze jestem dziwny, ale w normalnych sytuacjach wchodzę w google, szukam majstra, sprawdzam opinie i generalnie chyba zawsze byłem zadowolony z roboty.
W dużym mieście majstrów od zasrania. W mniejszym każdy każdego zna, więc jak coś s-------i, to opinia leci dalej.
W dużych miastach często ekipy przyjeżdżają
Znaliśmy się wcześniej, miałem go za mądrego gościa, a okazał się idiotą który ma tylko dobrze gadane.
Było tyle poprawek że myślałem że zwariuje. Mnie by było wstyd tak pracować i brać za to taką kasę.
Gdy ktoś pyta czy mam kogoś do polecenia, to mówię że wiem kogo nie polecam.
Serio ludzie to debile.
Hydraulika to prosta i dobrze płatna praca, a dobrych fachowców jak widac brakuje. Polecam kazdemu, kto nie ma pomyslu na siebie