Wpis z mikrobloga

Nie wiem po co ludzie to g---o instalowali zamiast se skonfigurować połączenie ppp w windowsie samemu.

@dktr: jak miałem 10 lat to było za trudne. Dopiero gdzieś 2 lata później ogarnąłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@michal-zalewski oj tak, ratowało mi to dupe bo byłem tak dobry w CS'a ze łapałem ciągle bany niby że za haki na non-steam. Pojawiło się stałe ip to i oryginał trzeba było już kupić.
  • Odpowiedz
@Andrzej_Buzdygan: pamiętam jak mi się dialer zainstalowal i były gołe baby w takim małym okienku przy pasku zadań u dołu ekranu i bałem się że przyjdzie rachunek na 3000 zł xD na szczęście nic nie przyszlo, a dialer usuwałem jakimś specjalnym oprogramowaniem do usuwania dialerów xD no ale to nie było na Neostradzie tylko na zwykłym modemie 56 kbps i blokowaniu linii telefonicznej
  • Odpowiedz
Ja pamiętam taki xd, k---a ile przygód było z tą neostrada... Raz była burza i spalił się ten router, był technik od nich to powiedział że wina komputera... Miałem jako jedyny komputer na wsi i wiedza była zerowa wiec odesłaliśmy pc na gwarancję... Coś tam sprawdzili u siebie na serwisie ale wyszło że niby ok wszystko, komputer wrócił a internetu dalej nie było, mama się w-------a i zadzwoniła do tp, przyjechał inny
karol-blabert - Ja pamiętam taki xd, k---a ile przygód było z tą neostrada... Raz był...

źródło: temp_file974335439701061779

Pobierz
  • Odpowiedz