Wpis z mikrobloga

Jak mówiłem że są lekarze co masowo skupują mieszkania i mają ich po kilkanaście to na wykopie mówili mi że trolluje, że to tylko jeden 1% lekarzy. A tutaj zwykły lekarz xD 7 lat doświadczenia. Zarobki w rok milion złotych. Takich asów są tysiące. Wyhodowani na naszym garbie. A zwykły człowiek po studiach inżynier desperacko liczy pieniądze czy mu na wkład własny do kredytu starczy… ten kraj to wschodnie standardy, rozkradany na każdym kroku karton

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza #studbaza #naukaprogramowania #java
kondor20zglos_sie - Jak mówiłem że są lekarze co masowo skupują mieszkania i mają ich...

źródło: IMG_6133

Pobierz
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kondor_20_zglos_sie: to sa tylko ci którzy mają obowiązek składania oswiadczen bo są w radach miast, reszta pewnie zarabia jeszcze więcej, najgorszesze ze to ktos płaci im z panstwowych pieniędzy w chorym układzie gdzie lekarze sami dbają o to zeby nie bylo zbyt duzej konkurencji na rynku
  • Odpowiedz
@FFFFUUUU: Mnie zawsze też zastanawiało dlaczego niektórzy lekarze są tacy pewni siebie, traktują innych z wyższością a niektórzy dosłownie traktują ludzi jak śmieci no i teraz się nie dziwię. Jak ktoś zarabia po 100k na miesiąc to na zwykłego Kowalskiego patrzy jak na robaka.
  • Odpowiedz
@kondor_20_zglos_sie
Ludzie są pazerni. Tak samo było z programistami chwalącymi się OE i podobnie skończą lekarze.

Gość zarabiał 1,5 miliona złotych i dalej się połasił na dietę radnego za 46k. Gdyby tego nie zrobił nie musiał by składać oświadczenia i nikt by się nie dowiedział.
  • Odpowiedz
@kakaowy_chlebicek: ej moze powinniśmy jakoś naprawić służbę zdtowia bo to że lekarze zarabiają 1kk+ może zaprowadzić do jej upadku. Odpowiedź wykopka weź zostań lekarzem żeby doprowadzić do jej szybszego upadku.
  • Odpowiedz
@kondor_20_zglos_sie: jaki był kwik jak konowałom chcieli ograniczyć zarobki na jednym kontrakcie do 50k/msc XDD 90% konowałów zarabia w chlewie 100k+ na miesiąc z publicznych pieniędzy+ drugie tyle prywata w czasie pracy w publicznym szpitalu 400zł/10min(legalne łapówki), i cyk nowe mieszkanko co pół roku, ale pamiętajcie kataster jest zły i to komuna!! XDDDD
  • Odpowiedz
bo są w radach miast, reszta pewnie zarabia jeszcze więcej,

@FFFFUUUU: no tak, jak ktoś jest radnym to na pewno nie załatwia sobie wyjątkowo dobrych fuch, tylko bierze te najgorsze ;)
  • Odpowiedz
@kondor_20_zglos_sie: 100 k xD jak Polacy chyba całą rodziną nie mają takich oszczędności xD biorą kredyt na iPhone
A jak się z----e pralka to idą po kredyt

3/4 ludzi jeździ autami na które ich nie stać dlatego taka agresja na drodze jak tylko ktoś ci lekko w dupę wjedzie

Lekarze mogą częstować żuli epapierosami a M2 kupić blikiem
To jest poziom który ciężko skumać zwykłemu typowi bo j---e od 1-1
  • Odpowiedz
@kondor_20_zglos_sie
Ale to samo co programiści. Każdy Programista ma conajmniej z 7 mieszkan.
No i maja co najmniej kilka Bitkojnów.
Znajomy mi siw chwalił. A przeciez jeden czy trzech przedstawicieli z danej grupy spolecznej to wyznacznik dla wszystkich
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ps. Chiny nie istnieją, nie znam nikogo kto byl w Chinach.
  • Odpowiedz