Wpis z mikrobloga

Siedzę na większości dużych grup kobiecych, w dużej części niejawnych i wybieram co ciekawsze kąski. W mojej ocenię wykonuję świetną robotę z gatunku dziennikarstwo śledcze. Pokazuję kobiety, jakimi są naprawdę.

@ponsulek: juz wam od tej nienawisci do kobiet, przegrywy, styki popalilo. Fejk jak c--j a ci sie podniecaja bo p0000lka
  • Odpowiedz
sam to napisałeś, czy po prostu łykasz każdy szajs niczym grzybiara dzidę?

@Cadfael: Trafia tutaj na podatny grunt na Wykopie. Przeciez co sie u tych przegrywow wyczynia to glowa mala. Nieraz poczytam ten ich tag, to sie wierzyc nie chce, jak mozna byc zgorzknialym. I to ciagle podsycanie do nienawisci do kobiet. No banda zjebow :)
  • Odpowiedz
@ponsulek: jakby nie ta kenia, bo może by był baicik 7/10. Jak zwykle przesadzona ilość motywów tiltujących, co za dużo, to niezdrowo. Ostateczna ocena zarzutki - 3.5/10.
  • Odpowiedz
@ponsulek: serio ludzie ciągle piszą 'na cito'? XD ja wiem że to była taka millenialna moda koło 2016, że jakieś pały pisały ze potrzebują taksówki albo browara na cito nie mając pojęcia o etymologii tego zwrotu oraz że używa się go praktycznie tylko w środowisku lekarskim XD
  • Odpowiedz
Siedzę na większości dużych grup kobiecych, w dużej części niejawnych i wybieram co ciekawsze kąski. W mojej ocenię wykonuję świetną robotę z gatunku dziennikarstwo śledcze. Pokazuję kobiety, jakimi są naprawdę.

@ponsulek: tymczasem autor posta na grupce na fb:

Siedzę na większości dużych grup kobiecych, w dużej części niejawnych i piszę co ciekawsze baity. W mojej ocenię wykonuję świetną robotę z gatunku dziennikarstwo śledcze. Pokazuję kobiety, jakimi są naprawdę.

( ͡
  • Odpowiedz
@ponsulek: przecież to oczywisty bait, nie ma żadych naturalnych naturalnych przejsc, odhaczone punkty do zarzutki- kenijczyk, chlop, który cieżko pracował i niewdzieczna żona xD
  • Odpowiedz