Wpis z mikrobloga

odkrylem protipa. Jesli jestescie biedakami jak ja i nie macie youtube premium, to zeby szybko pominąć reklamę wystarczy rozwinac pasek u gory ekranu i kliknac przycisk next w odtwarzaczu muzyki. Działa przy kazdej reklamie, wiec zamiast czasem ogladac reklame przez ponad minutę, mozemy ja pominac w pół sekundy. Sprawdzine na #iphone ale podejrzewam, ze dziala tez na #android

#protip #youtube
Oake - odkrylem protipa. Jesli jestescie biedakami jak ja i nie macie youtube premium...

źródło: IMG_1940

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 11
@Qql3l3: Spróbuj Revanced. Za pomocą tej apki możesz automatycznie wgrać po prostu mody dzięki którym masz oryginalną aplikację i wszystkie jej funkcjonalności, ale z AdBlockiem, SponsorBlockiem, widocznymi łapkami w dół i masą innych rzeczy.

Pięć minut roboty dosłownie, tylko jak będziesz chciał spróbować pamiętaj by pobrać apkę bezpośrednio z GitHuba by nie zassać jakiegoś syfa na telefon.

A. No i działa też na YT Music, Spotify i sporo innych. Możesz
  • Odpowiedz
Na Androidzie mamy Revanced.

@Drom: A na iOS uYou+, uYouEnhanced, YTLitePlus (oryginalne aplikacje YouTube, tylko zmodyfikowane z dodatkami), ale są jeszcze jakieś klienty na AppStore i liczne dodatki do Safari (AdGuard, SponsorBlock, PiPifier, DeArrow, StopTheMadness Pro)
  • Odpowiedz
@Korda żadnej z tych 3 wymienionych przez Ciebie aplikacji nie znalazłem w AppStore ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakieś video lite itd.. jest ale o „uYou+” nic nie ma
  • Odpowiedz
@iquiet: Bo żadnego klienta z App Store nie wymieniłem ;]. Te są spoza sklepu, ale warte uwagi. Z App Store, to raz jeden zainstalowałem, ale tylko by przetestować, bo na chińczyku wolałem się nie logować do swojego konta. Nazywa się TubeMax. Innym z którego korzystałem jest Musi – odtwarzacz skupiony do słuchania muzyki (playlisty, EQ), ale ty już go nie pobierzesz (jeśli choć raz go ze sklepu nie pobrałeś),
  • Odpowiedz