Aktywne Wpisy

Plotkova99 +15
Opowiem Wam swoją historię... Ukończyłam studia na najwyższym poziomie na tle uczelni (Ocena 5, której nikt nie uzyskał poza mną). Następnie pracowałam w PGNiG przez 5 lat, później z powodu konieczności poszukiwania większych dochodów (posiadam kredyt hipoteczny) zatrudniłam się w większej firmie, którą na pewno kojarzycie jeśli jeździcie trochę po Europie.
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten
Po 1,5 roku pracy w tej firmie przyszedł do mnie kolega z supportu mówiąc "Nie wiem co z tym zrobić, ten

PorkaTurbo +49
#obrazyporka #sztukadoyebana Władimir Dawydenko (Владимир Давыденко) to współczesny rosyjski malarz z Lipiecka w Rosji. Tworzy w różnych gatunkach: pejzaż, maryny, portret, martwa natura. Szczególne miejsce w twórczości Dawydenko zajmuje temat rosyjskiego monastycyzmu. Analizując jego twórczość trudno powstrzymać się od porównań z rosyjskimi klasykami Iwanowem, Szyszkinem, Perowem, czy Repinem.
#obrazy
#obrazy

źródło: 01 Vladimir Davydenko - May Day (2025) 2
Pobierz
#protip #youtube
źródło: IMG_1940
PobierzJa używam VideoLite
Tylko na listość.. może usuń ten post, bo zaraz ktoś zgłosi i to poprawią
Pięć minut roboty dosłownie, tylko jak będziesz chciał spróbować pamiętaj by pobrać apkę bezpośrednio z GitHuba by nie zassać jakiegoś syfa na telefon.
A. No i działa też na YT Music, Spotify i sporo innych. Możesz
Komentarz usunięty przez autora
@nervous_breakdown: Po co jak Safari jest lepsze i masz więcej możliwości do blokowania?
@Drom: A na iOS uYou+, uYouEnhanced, YTLitePlus (oryginalne aplikacje YouTube, tylko zmodyfikowane z dodatkami), ale są jeszcze jakieś klienty na AppStore i liczne dodatki do Safari (AdGuard, SponsorBlock, PiPifier, DeArrow, StopTheMadness Pro)
Jakieś video lite itd.. jest ale o „uYou+” nic nie ma
Bo się pogubiłem.
Tutaj jest filmik który pokazuje w miarę dokładnie jak to zrobić i są tam wrzucone odpowiednie linki.
Reddit