@ponsulek: nie wiem która opcja jest gorsza, to że dajecie się łapać na takie baity, czy to że wiecie że to bait ale i tak się nad nim tasujecie udając że to prawda
Siedzę na większości dużych grup kobiecych, w dużej części niejawnych i wybieram co ciekawsze kąski. W mojej ocenię wykonuję świetną robotę z gatunku dziennikarstwo śledcze. Pokazuję kobiety, jakimi są naprawdę.
@ponsulek: Ej a tak serio nie myślałeś o napisaniu książki o tym? Skoro mogły napisać o przegrywach, to o nich też można. Podrzucam tytuł "Mizoandria, czyli kobiety, które nienawidzą mężczyzn. Prawdziwa twarz współczesnej kobiecości" ( ͡°͜ʖ͡
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
@ponsulek: Ej a tak serio nie myślałeś o napisaniu książki o tym? Skoro mogły napisać o przegrywach, to o nich też można.
Podrzucam tytuł "Mizoandria, czyli kobiety, które nienawidzą mężczyzn. Prawdziwa twarz współczesnej kobiecości" ( ͡° ͜ʖ ͡
źródło: low bait
Pobierz@n_____S: xD
w zasadzie to test na inteligencję, dla wykopków.
@ponsulek:
źródło: jeszcze-jak-papiez
Pobierz@BennyLava: życia nie znasz...
@ponsulek:
Może bezmyślne harowanie jest głupie? Może trzeba trochę poświęcić czasu na utrzymywanie relacji z żoną i dziećmi?