Aktywne Wpisy

włączając się do ruchu wpuściła mnie policja, podziękowałem im awaryjnymi z przyzwyczajenia i dostałem mandat za używanie świateł niezgodnie z ich przeznaczeniem xD
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy
#policja #polskiedrogi #stopcham #polscykierowcy #prawojazdy

źródło: 1000029617
Pobierz
MechanicznaPitaja +153
#chwalesie
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
wymieniłam sobie sama linki hamulcowe w rowerze i łańcuch :D
co roku po zimie za przegląd i wymianę takich głupot, i regulacje mnie kasowali 500 zł w serwisach rowerowych. a że teraz odkładam każdy grosz, to stwierdziłam, że spróbuję sama. kosztowało mnie to 50 zł za części i trochę czasu (jakieś 2,5h, jak na 1 raz to chyba spoko, następny raz będę już wiedzieć co i jak). W serwisach
Ej pajacerko z tagu #nieruchomosci, zwłaszcza #mickpl
Miliardy płyną z #800plus na ukraińskie bombelki, z tym wam się nie chce walczyć jak z #bk0?
Dobrze się z tym czujecie? xD
#doplaty #socjal #rozdawnictwo #pis #ko #po #gospodarka #pieniadze #finanse #polska
Cuckold jesteś i tyle, płacisz na ukraińskie bombelki a czepiasz się mnie xD
@jackpie: ale na ch0ja wołasz tag nieruchomośc jak tutaj o nieruchomościach się gada. Ja to jestem w ogóle przeciwko 800+ dla kogokolwiek ewentualnie dla pracujących ludzi może być. W tej chwili 800+ przysługuje na ukraińskie dzieci jeśli chodzą do szkoły i realizują obowiązek szkolny lub przedszkolny więc to rozwiązanie też jest ok.
Z jakiej racji jest ok ukraiński cuckoldzie? xD
No zrób fikołka, chętnie się pośmieję dlaczego popierasz dopłaty dla dzieci z obcych krajów a na mieszkania dla swoich rodaków nie. I dlaczego tylko z ukrainy? A rwandyjskie dzieci gorzsze? A kamerunskie? Weźmy je też na
@jackpie: w sraki
Ocho, nastąpił incydent kalowy w główce :D
@jackpie: dobrze się czujemy towarzyszu, a tera:
źródło: images
PobierzxD