Wpis z mikrobloga

@policjantpeel: Żaden catering nie podaje dobrze kalorii, wszystko jest szacowane. Oni nie nakładają tam jedzenia do pudełek kładąc je na wagę tylko według "klasycznych porcji", czyli np. dwie łyżki, jedna sztuka itd. Mają z góry podane i określone zasady i tego się trzymają, jw. np. łyżka = 20g itp.
  • Odpowiedz
@Poemat: @policjantpeel powierzam jako osoba co układała menu do cateringów/

Z logistycznego punktu widzenia nawet 5-6 jadłospisów w ofercie by było nie do ogarniecia technicznie, a wiele firm posiada ich po 30-50 w ofercie opcji a nawet i wiecej jak widzę :)
  • Odpowiedz
@Poemat: cisnę redukcję drugi miesiąc, na obiady codziennie coś z NTFY Select, reszta jedzenia w ciągu dnia samemu i waga spada idealnie więc pewnie jakiś margines błędu jest ale póki leci w dół to nie narzekam ;)
  • Odpowiedz