Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ponsulek: ale to trzeba życia nie mieć, żeby siedzieć i takie bejty wymyślać

@Cadfael ale ty jesteś odkrywczy, normalnie nie przymierzając Sherlock Holmes XD może dorzuć coś jeszcze o tym że pewnie żadna baba takiego chce i że nigdy nie ruchał XDDD
  • Odpowiedz
@Cadfael

przynajmniej docenia kasę od życiowych przegrańców, fixed that for you

Przynajmniej wychodzi taniej niż kupowanie wam świecidełek za tę samą i to gorszej jakości usług w waszym wykonaniu ¯_(ツ)_/¯ ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).

I also fixed it for you
  • Odpowiedz
@ponsulek jak można się w coś takiego wplątać jak jest tyle info od kobiet jak się kończą związki z wizowcami. Ona nie powinna otrzymać pomocy tylko jeszcze ponieść karę za sprowadzenie tu kogoś takiego.
  • Odpowiedz
Możliwe, że to bait

@Kopytnik_1: sam fakt że zauważyłeś taka możliwość daje ci z 30 punktów IQ powyżej wszystkich innych plusujacych xD wciąż niewiele ale zasłużyłeś na pochwałę
  • Odpowiedz
@WielkiNos jak można się w coś takiego wplątać jak jest tyle info od kobiet jak się kończą związki z wizowcami. Ona nie powinna otrzymać pomocy tylko jeszcze ponieść karę za sprowadzenie tu kogoś takiego.

Gadzi mózg bierze górę nad rozumem i zdrowym rozsądkiem ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
leć kołpuj dalej, że pani k---a się tobą nie brzydzi xD

@Cadfael: I co z tego ze sie mna brzydzi?
Widocznie uznala, ze lepiej to niz co innego.
Czemu mialoby mnie interesowac, ze dorosly czlowiek sam z siebie robi to co go brzydzi? Ja tez robie w zyciu rozne rzeczy do ktorych sie zmuszam, bo wiem ze tak bedzie lepiej.
Poki to jest jej wybor i nikt trzeci nie zmusza
  • Odpowiedz