Aktywne Wpisy
Nurbon +449
#pokazpsa #pies #psy #zalesie i jednocześnie #chwalesie
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
Nie mam pojęcia po co to piszę ale chyba nie mam z kim pogadać.
Zawsze w domu był pies. Przygarnięty bo zmarł właściciel, bo ktoś znalazł i nie mógł się nim zająć itp. Fajnie ale nie byłem taki przywiązany na 100%. Lecz ostatni mój pies to był od małego. Przyniosłem go 12 lat temu jako szczeniaka.
źródło: 11087
Pobierz
Nacho_Libre +18
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

@Cadfael ale ty jesteś odkrywczy, normalnie nie przymierzając Sherlock Holmes XD może dorzuć coś jeszcze o tym że pewnie żadna baba takiego chce i że nigdy nie ruchał XDDD
@WiecznySingielprzed30: przynajmniej docenia kasę od życiowych przegrańców, fixed that for you
Komentarz usunięty przez autora
Przynajmniej wychodzi taniej niż kupowanie wam świecidełek za tę samą i to gorszej jakości usług w waszym wykonaniu ¯_(ツ)_/¯ ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
I also fixed it for you
Bait.
Nawet takiej grupy na fb nie ma xd.
źródło: 1697B1DB-0BA9-431C-9BF1-50B02A629A77
Pobierz@Kopytnik_1: sam fakt że zauważyłeś taka możliwość daje ci z 30 punktów IQ powyżej wszystkich innych plusujacych xD wciąż niewiele ale zasłużyłeś na pochwałę
Gadzi mózg bierze górę nad rozumem i zdrowym rozsądkiem ¯_(ツ)_/¯
@Cadfael: I co z tego ze sie mna brzydzi?
Widocznie uznala, ze lepiej to niz co innego.
Czemu mialoby mnie interesowac, ze dorosly czlowiek sam z siebie robi to co go brzydzi? Ja tez robie w zyciu rozne rzeczy do ktorych sie zmuszam, bo wiem ze tak bedzie lepiej.
Poki to jest jej wybor i nikt trzeci nie zmusza