Aktywne Wpisy

Zoyav +1
czemu windows jest taki archaiczny i stoi miejscu w rozwoju od lat? android, ios czy macos mają aktualizację co roku a najnowszy windows jest z 2021, wcześniejszy 10 był z 2015 co oznacza 6 lat bez aktualizacji
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows
używam w pracy bo nie mam wyjścia ale nie wyobrażam sobie korzystać z tego prywatnie, przestarzały system wyglądem przypominający nadal lata 00
#przemyslenia #komputery #windows

frugASS +151

źródło: GoC6KTWWEAAlZpS
Pobierz
źródło: temp_file6995819946832233754
Pobierz@Izdeb: i cyk kara za zerwanie umowy. Złodzieje się zabezpieczają żebyś nie mógł skorzystać z promocji dla nowych klientów
@Izdeb: sprawdzone w Canal+ i dawniej w Plusie
-proszę o ofertę jak dla nowego klienta
-proszę pana, tak nie możemy, coś tam dalej
Codziennie odpowiadałem, żeby zadzwonili, jak zaczną mnie traktować tak, jak traktują nowych klientów. Na trzy dni przed końcem umowy w końcu znaleźli dla mnie normalną ofertę taką, jak dają nowym klientom.
10 lat temu to co innego, jak orange wprowadził plany
@Antorus: Dlatego piszę: kiedyś. To działało. Ale nastał moment że usługi zaczęły wszędzie drożeć i to się nie opłaca.
Mam 2 nr w orange za które płacę po 30 zł. + orange love pod telefon komórkowy i internet mobilny, który robi u mnie za domowy i jeszcze obdzieli te komórki. Razem 140 zł za 3 telefony i internet do domu skrojone pod moje potrzeby. Nie
-Dostajesz "gorsze" warunki jako stały klient, bo jako stały klient płacisz im kasę. A statystyczny klient z wygody zostanie tam gdzie był przez X lat, nawet jeśli u konkurencji ma nieco lepsze warunki. Bo "komfort" jest więcej wart niż te parę złotych.
-Natomiast nowy klient nie płaci im ani grosza. A jak mają do wyboru zarabiać z człowieka 0 zł, a zarabiać