Wpis z mikrobloga

Który far cry jest według was najlepszy ? Nigdy nie grałem w żadnego a mam ochotę ograć #gry
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BonerM: FC3, jak nigdy żadne historie w grach mnie nie wciągnęły to tutaj mega pozytywne odczucie i czuje się to i dąży co celu. Nigdy się nie nudzisz bo nawet jak fabuły nie robisz to podbijasz do wioski i odbijasz ją ze snajperki czając się po krzakach. Cudowne uczucie.
  • Odpowiedz
@BonerM Trójka moim zdaniem jest najfajniejsza i nawet przechodziłem już ją kilka razy. Czwórka ma podobny klimat do trójki i też mi się fajnie grało. W te nowsze też grałem, ale jakoś mnie nie porwały.
  • Odpowiedz
@BonerM: @fff112 @Yayra @romek898
FC 1 i 2 to średnie strzelaniny, które popularność zdobyły dzięki świetnej grafice jak na swoje czasy - były benchmarkiem i czymś niespotykanym pod względem graficznym, ale poza tym to średnie gry, jakich dziesiątki, i dziś po tylu latach nie mają nic do zaoferowania.

FC 3 to był przełom - pierwszy FPS który wprowadził łuk w tak wspaniałej formie. Polowanie na zwierzęta, kraftowanie z
  • Odpowiedz
@BonerM:

1 - bardziej demo technologiczne niż gra
2 - super setting, ale przez ciągły respawn przeciwników, zadania z d--y i mechanikę malarii średnia
3 - faktyczne najlepsza, mnóstwo nowych rzeczy i ciekawie poprowadzona fabuła
Primal - 3 minus b--ń plus uga
  • Odpowiedz
@Kekoludek: Ja grałem w jedynkę, dwójkę, trójkę, czwórkę lekko tylko ruszyłem na xbox one, blood dragona też tylko lekko ruszyłem, 5 ukończyłen, dodatek też, 6 tylko lekko zacząłem i dalej nie grałem.
  • Odpowiedz
@BonerM: czwórkę, czwórkę wybierz panie. Jest dużo bardziej dopracowana od FC3, gdzie przeciwnicy potrafią idealnie namierzyć pozycję gracza (mimo tego, że nie mieli jak zobaczyć skąd się strzela) i dosłownie wjechać samochodem w krzak gdzie siedzi się z karabinem. Plus masa innych mniejszych lub większych usprawnień w stosunku do trójki.

Do tego sama fabuła jest ciekawsza niż w trójce, każda strona konfliktu ma swoje za uszami i stanowczo nie jest
  • Odpowiedz