Aktywne Wpisy

Wrrronika +26
W przedszkolu, na andrzejkowych wróżbach wylosowało mi się, że będę w przyszłości nauczycielką
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.
Nawet nie chcę sobie wyobrażać jakim zgorzkniałym człowiekiem bym była, wracając od chamskiej, dojrzewającej dzieciarni
Zawsze mnie to kłuło w serce, jak większość klasy nie potrafiła zachować kszty szacunku do nauczycieli
Bardzo prosto patrzyli na ich rolę. "Głupia baba krzyczy, że se rozmawiam z kolegą" (drzesz się na całą klasę), "suk@ nie podciągnęła mi oceny" itd.

LeoXIV +4
proszę zamieszczać słowa które pojawią się pierwszy raz w historii mikroblogu:
ja zacznę:
ja zacznę:

Komentarz usunięty przez moderatora
FC 1 i 2 to średnie strzelaniny, które popularność zdobyły dzięki świetnej grafice jak na swoje czasy - były benchmarkiem i czymś niespotykanym pod względem graficznym, ale poza tym to średnie gry, jakich dziesiątki, i dziś po tylu latach nie mają nic do zaoferowania.
FC 3 to był przełom - pierwszy FPS który wprowadził łuk w tak wspaniałej formie. Polowanie na zwierzęta, kraftowanie z
Każdy kolejny to zwykły assetflip
1 - bardziej demo technologiczne niż gra
2 - super setting, ale przez ciągły respawn przeciwników, zadania z d--y i mechanikę malarii średnia
3 - faktyczne najlepsza, mnóstwo nowych rzeczy i ciekawie poprowadzona fabuła
Primal - 3 minus b--ń plus uga
Do tego sama fabuła jest ciekawsza niż w trójce, każda strona konfliktu ma swoje za uszami i stanowczo nie jest