Aktywne Wpisy
Kroshkar +5
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

wfyokyga +58
Dzień dobry, jako że se mam urodzina, przybyłem z cukierkiami dla was. Można brać po 2, dla wszystkich starczy. Wszystkiego najlepszego dla jego (mnie).
źródło: temp_file3731521872378915545
Pobierz

źródło: orly
PobierzNie wiem, czy ktoś to zauważył, ale ta retoryka trochę się nie spina. Jeszcze chwila, a ktoś wpadnie na oszałamiające odkrycie,
Ci po srodku rozkladu normalnego w tym czasie pracuja albo maja jakies hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@Mistrszzz: to świadczy tylko o twoim absolutnym braku zrozumienia działania prawa (w tym pracowniczego) w Polsce xD
@noisy: każdy zauważył, raz b2b to niesprawiedliwe przywileje, raz frajerstwo. Raz programiści nic nie robią albo zastępuje ich AI, raz są wyciskani jak gąbka.
Treść może być niemal dowolna, a sens czy spójność nie mają znaczenia, co już się robi trochę zbyt banalne. Kiedyś to było
Sam się zastanów czy trzymałbyś na siłę kolesia, który ma już wszystko w pompce xD robisz do końca miesiąca albo i krócej i najpierw wypierdzielasz na niewykorzystany urlop a potem jesteś zwolniony ze świadczenia pracy. Jak od razu pójdziesz do drugiej to 2x wypłata przez pewien czas. elo
o
@conamirko: no na pewno. O---------z się to wylatujesz. Nieważne jaką formę zatrudnienia masz. Firma ma kiepskie wyniki finansowe? Wylatuja ludzie z uop xd takie to trudne do zrozumienia chyba dla dzieciaka które nigdy nie pracowało
@lunaexoriens: nie rozumiem. Jak prowadzisz działalność b2b to masz biuro tam gdzie chcesz. Ja mam u siebie w pokoju xd więc w teorii chodzę do biura, fakt. Jeśli ktoś pracuje na b2b może mieć potrzebę jeżdżenia do klienta. Znajomy jak serwery stawia to fizycznie musi się ruszyć, ale to jest specyfika jego pracy. Jak jesteś programista na b2b to jak ma ktoś mówić że
To musi być smutne jak ktoś musi chodzić do pracy żeby poznać ludzi, albo iść na imprezę. Co wiecej jak byłem na UOP kiedyś i były te imprezy firmowe to nie dość że musiałem