Wpis z mikrobloga

@Mistrszzz: popatrz na siebie, jaki jesteś nakręcony, a potem odpowiedz na pytanie czy tak się zachowuje ustawiony człowiek z kilkoma k dochodu pasywnego o 20 wieczorem w środku tygodnia xD
  • Odpowiedz
@Mistrszzz okej, niczym się nie różnisz od Ukraińca z ubera albo beduina z tira. Ważne, żeby dużo pieniążka było na rękę, a że za cenę upodlenia? Nieważne. I burzenie się, że państwo okrada xD nie że cię pracodawca dyma. Kabaret. Nara
  • Odpowiedz
okej, niczym się nie różnisz od Ukraińca z ubera albo beduina z tira. Ważne, żeby dużo pieniążka było na rękę, a że za cenę upodlenia? Nieważne. I burzenie się, że państwo okrada xD nie że cię pracodawca dyma. Kabaret. Nara

@kogut_20: to chyba dobrze. Jestem uczciwy, place podatki i pracuje bardzo duzo :D rzeczywiscie jest sie czego wstydzic.

popatrz na siebie, jaki jesteś nakręcony, a potem odpowiedz na pytanie czy
  • Odpowiedz
burzenie się, że państwo okrada xD

@kogut_20: okrada ludzi na uop :D szczegolnie tych, ktorzy przekraczaja 2gi poziom opodatkowania. Tak jak mowie, jakby przelozyc moje obecne zarobki na uop to bym sie zesral xD moglbym j---c ambitna prace i robic gowno kod za grosze, albo wyproawdzic sie do normalnego kraju niz placic tak horrendalny haracz

Btw = zabolala matematyka co? :D dalej twierdzisz, ze B2b to glupota?
  • Odpowiedz
@conamirko: W ogole jest mi przykro. Ja tu sie produkuje, wymyslam k---a kolejne arguenty a jedyne co dostalem to calkowite zlanie moich obliczen, argumenty ad personam ktore na dodatek calkowicie pomijaja argumentacje. Wiec tak wyglada dyskusja z socjalistami dzisiaj?
  • Odpowiedz
@kogut_20: No dobrze, ale powiedz dlaczego. Chcialbym po prostu to zrozumiec. Odnioslem sie do twoich argumentow, a ty podsumowales to swtiwerdzeniem, ze b2b to d--a i c--j, elo. xD albo powiedz chociaz, ze sie gdzies myle, albo uzyj solidnego argumentu ktory nie jest ad personam.

Ew powiedz, ze nie miales racji, albo ze jestes zbyt twardoglowy na zmiane zdania, albo ze boli Cie d--a, cokolwiek
  • Odpowiedz
zasób szczyci się tym, że stosuje formę współpracy na B2B, zrzekając się wszelkich praw uzyskanych w toku wieloletniej transformacji kultury pracowniczej, dając się tym samym eksploatować managementowi

@labedziejowski: w praktyce i tak sporo z tych praw masz, albo są średnio potrzebne w tym momencie życia i lepiej wychodzi nadpłacenie hipoteki niż L4 którego jako młody zdrowy chłop praktycznie nie bierzesz ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Mistrszzz: chlopie z kim yy rozmawiasz xd fakty sa ze na b2b masz naeet dla nie ogromnej wyplaty powiekszona ja o 50 procent względem chorobowego i potecjalnej stalosci zatrudnienia. No ale wykopki co powiesza ze to głupota bo oni wiedxa lepiej bo wyzysk
  • Odpowiedz
@Mistrszzz Żeby cisnąć po b2b to trzeba chyba 2 progu nie zobaczyć na oczy xD masz 100% racji ogółem, nie czaję co komu do tego jaką masz formę zatrudnienia. Dziwne że w drugą stronę to nie działa (nikt nie biega i nie mówi w kółko o korzyściach kontraktu atakaujac osoby na UOP xD)
  • Odpowiedz