Aktywne Wpisy

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +225

#antykapitalizm #januszebiznesu #ppk #pracbaza #takaprawda
Bo jacys debile z sadu moga se zinterpretowac ze samo wyslanie pisma jest namowa. A za "namowe" groza srogie kary.
źródło: 793e7a3cff37ae9c5c4b620f2fa23651d32588a2ef1232ca465d11434fc89a91
Pobierz@NaczelnyWoody: jakiej podwyzki? Mowisz o tej czesci ktora pracodawca placi? No wiesz... jakbym zarabial minimalna to kazdy grosz by sie pewno liczyl. Ale jako ze nie zarabiam minimalnej a moj pracodawca to nie januszex to wlaczyl mi sie rigcz. No bo skoro moj pracodawca mnie nie dyma to dlaczego
@meister_chlepka: NIe ale on mi placi nawet to czego placic nie musi. Czy to oznacza ze on mi loda robi?
Po prostu niektorzy maja rigcz. I jak ktos mi krzywdy nie robi to ja mu tez nie
Mam 4300 netto 6000 brutto UOP.