Wpis z mikrobloga

w nawiązaniu do wpisu szefa grubasów @wykopowy_brukselek mam do opisania swój performance. Dlaczego nie wygrałem pierwszego tygodnia w swojej grupie? ponieważ #1 grubas zaczął z wysokiego C (112,5kg) a że zawody są od procentowej utraty wagi to ja miałem nikłe szanse xD niemniej jednak gratuluję zawodnikowi @buzitozamalo i życzę wytrwałości w tym challengu :)
Ja natomiast zacząłem z 99 kg i jestem na poziomie 97.2 ponieważ postawiłem na powolny spadek tkanki tłuszczowej przy jednoczesnym treningu na siłowni aby rozruszać stawy i mięśnie, jednocześnie nie wypalić się przez głodówkę i próbę speedrunu... dzięki @Kasahara za noworoczny wpis, dużo pomogło ;)
w tym tygodniu wróciłem do swojej dawnej formy i 150 kg w martwym ciągu poszło o wiele lżej niż rok temu, więc chyba jest okej ;)
ogólnie #igrzyskabebzonow super sprawa, świetna organizacja ze strony wykopowego_brukselka, udział bardzo motywuje mnie do pilnowania #dieta i chodzenie na #silownia. a na discordzie gruba atmosfera i przyjaźni ludzie ;)
ztim - w nawiązaniu do wpisu szefa grubasów @wykopowybrukselek mam do opisania swój p...

źródło: obraz

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach