w nawiązaniu do wpisu szefa grubasów @wykopowy_brukselek mam do opisania swój performance. Dlaczego nie wygrałem pierwszego tygodnia w swojej grupie? ponieważ #1 grubas zaczął z wysokiego C (112,5kg) a że zawody są od procentowej utraty wagi to ja miałem nikłe szanse xD niemniej jednak gratuluję zawodnikowi @buzitozamalo i życzę wytrwałości w tym challengu :) Ja natomiast zacząłem z 99 kg i jestem na poziomie 97.2 ponieważ postawiłem na powolny spadek tkanki tłuszczowej przy jednoczesnym treningu na siłowni aby rozruszać stawy i mięśnie, jednocześnie nie wypalić się przez głodówkę i próbę speedrunu... dzięki @Kasahara za noworoczny wpis, dużo pomogło ;) w tym tygodniu wróciłem do swojej dawnej formy i 150 kg w martwym ciągu poszło o wiele lżej niż rok temu, więc chyba jest okej ;) ogólnie #igrzyskabebzonow super sprawa, świetna organizacja ze strony wykopowego_brukselka, udział bardzo motywuje mnie do pilnowania #dieta i chodzenie na #silownia. a na discordzie gruba atmosfera i przyjaźni ludzie ;)
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Ja natomiast zacząłem z 99 kg i jestem na poziomie 97.2 ponieważ postawiłem na powolny spadek tkanki tłuszczowej przy jednoczesnym treningu na siłowni aby rozruszać stawy i mięśnie, jednocześnie nie wypalić się przez głodówkę i próbę speedrunu... dzięki @Kasahara za noworoczny wpis, dużo pomogło ;)
w tym tygodniu wróciłem do swojej dawnej formy i 150 kg w martwym ciągu poszło o wiele lżej niż rok temu, więc chyba jest okej ;)
ogólnie #igrzyskabebzonow super sprawa, świetna organizacja ze strony wykopowego_brukselka, udział bardzo motywuje mnie do pilnowania #dieta i chodzenie na #silownia. a na discordzie gruba atmosfera i przyjaźni ludzie ;)
źródło: obraz
Pobierz