#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie pierwszgo tygodnia zapisane jest w sumie 63 osoby, podzielone na 5 grup - 4 grupy po 14 osob i grupa 5 to spoznailscy
jestesmy podzieleni mniej wiecej wagowo- grupa 1 to chudziaki a grupa 4 to juz potezni zawodnicy
lacznie na starcie wazylismy 6697,75kg!
niestety 7 osob nadal nie wpisalo wynikow, pewno odpadna po 2 tygodniu bo sa leniwymi grubasami i jak po zapisaniu nie potrafia wypelnic excela w 1 tygodniu to nie ma szans zeby utrzymali sie dlugo
ogolnie to jest ogien, w 1 tygodniu zgubilismy 101,55 kg!
jak zwykle mamy tez przedstawicieli #moderacja bo dwie osoby przybraly na wadze, jak zwykle ci z moderacji nie ogarniaja zasad wyzwania
najwiecej stracil @cadmus - 7,20kg, na drugim koncu tabeli jest @Leel00 ktory przybral 0,20 procentowo najwiecej stracil @buzitozamalo - 5,33% masy ciala
Ech.. Zawaliwszy. No nie wyszło, nie pykło. Mogę zwalić na choróbsko i aurę...no byłem mocno przeziębiony (i dalej jestem), a dodatku padało o wiało, tak, że nie ruszyłem tyłka z chałupy. Wiem - prewencyjne lenistwo i olewactwo. Przepraszam i obiecuję poprawę.
@wykopowy_brukselek nie mogę już edytować wpisu ale w grupie 3 jest różnica w tabeli wygranych. W innych ta sama osoba zgubiła najwięcej kg i %masy ciała . W grupie 3 procentowo najwięcej zgubiła @NdineVena i to ona wygrywa grupę! Przepraszam za błąd!
W mojej grupie wygrać to żaden wyczyn, same chuderlaki to ciężko im poczatkowy wynik zrobić. Dzięki organizatorowi za chęć ogarnięcia tego bałaganu bo jak ma się samemu problem z motywacja to taka rywalizacja zawsze jakoś zmotywuje. Już parę razy miałem ochotę zajechać do Maka ale szkoda było psuć wynik i r------c grupę.
@KamilW79 ha. Piękne! Właśnie tak to ma działać. Ja cały tydzień nie jadłem pieczywa ani nic słodkiego. A to jest wyczyn bo mam piekarnie i słodkiego piekę mnóstwo
@KamilW79 ja chyba jestem uzależniony. Nie mam nadwagi ale to tylko już siła woli. Uwielbiam pieczywo, uwielbiam słodkie. Teoretycznie pozwalam sobie dwa dni w tygodniu na obie te rzeczy ale w tym chciałem cały tydzień być bez. I się udało.
@wykopowy_brukselek @stepienz13posterunku powiedz grubasowi że ma się zważyć w poniedziałek to dołączy do challengu, to Ci powie że on sam się łaskawie w środę odezwie. Bo przecież w poniedziałek i wtorek to on się jeszcze musi nażreć na zapas ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
zapisane jest w sumie 63 osoby, podzielone na 5 grup - 4 grupy po 14 osob i grupa 5 to spoznailscy
jestesmy podzieleni mniej wiecej wagowo- grupa 1 to chudziaki a grupa 4 to juz potezni zawodnicy
lacznie na starcie wazylismy 6697,75kg!
niestety 7 osob nadal nie wpisalo wynikow, pewno odpadna po 2 tygodniu bo sa leniwymi grubasami i jak po zapisaniu nie potrafia wypelnic excela w 1 tygodniu to nie ma szans zeby utrzymali sie dlugo
ogolnie to jest ogien, w 1 tygodniu zgubilismy 101,55 kg!
jak zwykle mamy tez przedstawicieli #moderacja bo dwie osoby przybraly na wadze, jak zwykle ci z moderacji nie ogarniaja zasad wyzwania
najwiecej stracil @cadmus - 7,20kg, na drugim koncu tabeli jest @Leel00 ktory przybral 0,20
procentowo najwiecej stracil @buzitozamalo - 5,33% masy ciala
nie wiem czy chcecie tez podsumowanie grup ale jesli tak to
grupe 1 wygral @KamilW79
grupe 2 wygrala @buzitozamalo
grupe 3 wygral @kollataja123
grupe 4 wygral @cadmus
grupe 5 wygral @Kurvinox_domino
amy w tej edycji 3 #rozowepaski
dodatkowe statystyki:
4 osoby maja bmi powyzej 40
5 - 35-40
31 - 30-35
20 -25-30
3 ponizej 25 (yeah!)
#chudnijzwykopem #odchudzanie
@Leel00 a takze przegrani z grup powinni napisac posta w ktorym wytlumacza sie ze swojego performancu w tym tygodniu i najlepiejobiecac poprawe
@atol
@krzysiek210i
@wykopowy_brukselek
@brennt
@Ark00
@timek1119
@niejestemjutuberem
@Magiel-19
@Haerbin
@serek28
@giermek
@pakoraban
@ChlopoRobotnik2137
@KamilW79
@Witaj_przyjacielu
@logika_logistyka
@tomaszlee
@Momus7
@tpleszczu
@Ostah
@Multumos
@AndrzejBinarny
@zt_im
@oSsStanMarsh
@majk3l
@buzitozamalo
@n3xo
@Meciek
@NdineVena
@bloodbro
@saymon
@Leel00
@W_nocy_x3
@ktosukradlmojlogin
@crystall
@Sobo1991
@Hellmanor
@daniel9456
@saul
@kl3Hta
@kollataja123
@homealone
@dwdwwd2
@Exil12
@piromanu
@russian_bear
@wrobelek19
@Sen_Jak_Prawdziwy
@TheRahr
@darthbob
@Wikariush
@cadmus
@razdwatrzy55
@tommyrb
@mcbnk
@zaslonkanazabki
@DingoSra
@MacDeez
@secret7
@chodzewmoro
@CrazyPie
@Kurvinox_domino
@potatowitheyes
tyle kg zgubilismy - odchudzanie w grupie naprawde dziala!
Przepraszam za błąd!
@kollataja123 ^