Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +194
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

źródło: 0_OJk9GgF6ABBb4QI0
PobierzSwoją drogą jak siedziałem na ubu od 8.04 HH do teraz to widać jak duży skok w linuchu zrobiliśmy
Kiedyś dużo yebania z manualnym zaciąganiem paczek było żeby to działało, dzisiaj wszystko out of the box już się odpala i nawet działa to lepiej od Windowsa
Niemniej jednak jako fan Gnome 2.x strasznie mnie zabolało jak
źródło: IMG_20250110_120808
PobierzSłowo ubuntu pochodzi z języków plemion Zulu i Xhosa zamieszkujących południową Afrykę i oznacza „człowieczeństwo wobec innych”.
Komentarz usunięty przez moderatora
@blackbird burzuj, ja w tamtych czasach kupowałem Komputer Światy i PC Formaty, a tam niekiedy były dołączane różne distro. Do dziś dzień mam Mandrivę z PCF z 2005, ostatnio nawet zripowalem i wrzuciłem na archive.org. :)