@Piw_Benzyna: To jest budynek sądu. Pobicia, rozboje i kradzieże dokonywane przez takich jak ten Seba w bluzie są dobre, bo patriotyczne. Nie to, co te muzułmańskie.
@wladyslaw-konstantynowicz gwałcą to tam c--j, wszyscy gwałcą i mordują. Problem z nimi jest taki że pracują 2x dłużej za pół stawki. Zastępujemy sobie Polaków hindolami.
@van-der-staas wiecie czego wam Polacy brakuje? Wiary w siebie. Z całym szacunkiem bo bardzo was kocham. Wdrukowano wam do głowy system wartości niewolnika, macie być GRZECZNI POKORNI a najlepiej obwiniać się za to, że się urodziliście. Boże, zamiast podnieść głowę wysoko i być cholernie dumnym że swojego narodu śmiejąc się pod nosem z innych to wy macie wdrykowane go głowy takie bzdety dla niewolników jak pokora itd
@NieBendePrasowac to co ty se tam widzisz to nie mój problem, nie mam żadnego innego konta ale ok. Dorosłem w wieku 16 lat a mam 32 w kwietniu ( ͡º͜ʖ͡º) heh nie wygłupiaj się nawet
@Rasteris: Sikh miałby turban, to dumny naród raczej nie daliby sobie odebrać tych turbanów. Na zachodzie p----------ą wszędzie w nich. Ale raczej nikt nie ma z nimi problemu.
źródło: temp_file1122048318847262051
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file8735123250373017897
Pobierzźródło: 002
PobierzNa które Ty patrzysz z politowaniem. Nie każdy jest zadufanym ignorantem.
@wladyslaw-konstantynowicz: Zawsze się troszkę gwałci przecież.