Wpis z mikrobloga

@czujeblusadoanusa: w 1919 r. utworzono tatarski pułk jazdy, obok Tatarów byli też w nim Ormianie. Pierwsze walki stoczył z Niemcami na grodzieńszczyźnie. Potem uczestniczył w całej wojnie polsko-radzieckiej. Polscy Tatarzy są daleko od wahibitizmu.
  • Odpowiedz
Tylko ten akurat to jakiś Pajeet. Oni to zasadniczo są niegroźni poza tym że troszkę gwałcą.

@wladyslaw-konstantynowicz: Bangladesz i Pakistan to zagłębie islamskiego terroryzmu. Tak naprawdę nie odróżnisz, chyba, że Sikhów, ale ich łatwo odróżnić, bo zawsze noszą turban , są lepiej zbudowani i wysocy jak na Hindusów i naprawdę spoko- jeden z lepszych narodów na świecie.
  • Odpowiedz
@Rasteris Jesli chodzi o jazdę cumplu to jestem z Arkansas do c---a pana, uniwersytet założony przez Polskich imigrantów milion lat temu to "Puławskiego Uni" a sam Puławski ma pomnik w Arkansas, na którym pisze "ojciec Amerykańskiej kawalerii". Noe przekonasz mnie do jakiś tam ormianow i tatarow, przy nas Amerykanach i przy Was Polakach to zawsze będzie tylko jakieś dziwne udziwnienie na które patrzy się z politowaniem
  • Odpowiedz
@czujeblusadoanusa: Tylko żeby takie slogany faktycznie robiły wrażenie w przestrzeni publicznej, musieliby się nimi obnosić poważniejsi ludzie niż sebek rozstawiający palety w żabce. Takiego nawet za tę bluzę nie zwolnią, a jak zwolnią, to pójdzie wozić paczki. Mieszka i tak u mamy albo w TBSie z Karyną i 4 dzieci, skąd nikt ich nie wywali.

Natomiast poważnego człowieka to by zniszczono za to. Praca, kredyty, wizerunek. Nie jest to warte
  • Odpowiedz
@czujeblusadoanusa: O k---a, zapomniałem wczoraj Pana Amerykanina (marną kopie testorivrona) na czarną listę dać po tych jego peanach w kierunku Trumpa i srogiej odklejce. Dzięki, że się przypomniałeś kumplu xD
  • Odpowiedz
@Wink przyszedłeś tu tylko po to żeby się popłakać? (ʘʘ) co chcesz osiągnąć prócz zblaznienia się? (ʘʘ) Gosciu, kim ty w ogóle jesteś, koło fleta mi lata co se myśli o mnie taki spierdox jak Ty :**** ciao
  • Odpowiedz